ja ti odporucam kokot do ust lebo ked nepovies co od neho ocakavas, do akej ceny sa chces vmestit alebo aspon akej farby ho chces alebo hocico ine tak ti mozme odporucit jedine ten kokot do ust
@domusik55 dobre rozlisenie a ziadna velka tehla? to mi akosi nejde dokopy skus bud nokiu n8, nokiu 500, htc desire s, htc wilfire s, htc one v, samsung galaxy ace, alebo uz tu spominanu xperiu mini..
ZTE Skate/Orange Monte Carlo (je to to isté). Cena nového 200€, 4,3" kapacitný display, Android (ja mám 2.3), batéria vydrží cca 1,5 dňa pri používaní mobilného internetu, na slnku je vidieť celkom fajn pri vysokom jase
kedže ja na Xperie nedopustím, tak ti odporúčam akúkoľvek Xperiu z minulého roka alebo tohto Kebyže mám lóve tak Neo,Ray,Arc,S,P,U,Miro,Sola sú hneď moje! Ja mám mini pro, ale som z neho dosť sklamaný
Čo ja viem, ja mám nejakú starú Nokiu a som spoko. Volať sa z nej dá a to stačí. A včera v noci mi fotograf v NuSpirite asi desať minút básnil o tom, aký je to super mobil, že aj on ho má
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
skus tento ma to dobry fotak wifi a stoji do 200eur jedine zla baterka ale to je asi vsade