najprv mi napadlo ze sa so mnou este nik nerozisiel ale potom som si spomenula na - "nie som pripraveny na vztah" a ze som si to vypocula dvakrat od toho isteho debila
"Ale ja ju lúúbim!" a rozišli sa dva týždne po mojom odchode
ale inak mám rada také, že: nie som pripravený na nový vzťah, si super, ale zaslúžiš si lepšieho a nie som chlap pre teba.. naposledy mi to prišlo všetko v jednej smske
1. diaľka....občas mám pocit, že keby bývam priamo oproti tomu dotyčnému, aj tak bývam veľmi ďaleko tu je problém prejsť aj 15 minút peši :o a ešte snáď ani raz nebolo človeka, čo by neutrúsil nejakú poznámku na diaľku :/
2. a raz som sa dopočula, že som pre toho druhého aj príliš dobrá...(tu sa naskytá konštatovanie, že osoba, s ktorou teraz chodí, je tým pádom odo mňa horšia :o )
niečo v tom zmysle, že má toho veľa, nestíha a sám si uvedomuje, že ma zanedbáva (cca do mesiaca sa dal dokopy s inou, čo som aj tušila, že nie je len kamarátsky vzťah )
raz sa mi to stalo..že vraj je taký že by ma mohol podviesť a vie že by sa mi to nepáčilo..či dačo také...a potom povedal že si len robil srandu a čakal na moju reakciu..idiot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
1. vraj bývam ďaleko (ani nie do polhoďky peši od neho)
2. nedostal na druhom "rande", čo chcel
2. najvacsia khokhotina co sa da pocut - byt moc dobry
Vacsiu kktinu som predtym ani potom uz nepocul
instant puke
FML.
ale inak mám rada také, že: nie som pripravený na nový vzťah, si super, ale zaslúžiš si lepšieho a nie som chlap pre teba.. naposledy mi to prišlo všetko v jednej smske
1. diaľka....občas mám pocit, že keby bývam priamo oproti tomu dotyčnému, aj tak bývam veľmi ďaleko tu je problém prejsť aj 15 minút peši :o a ešte snáď ani raz nebolo človeka, čo by neutrúsil nejakú poznámku na diaľku :/
2. a raz som sa dopočula, že som pre toho druhého aj príliš dobrá...(tu sa naskytá konštatovanie, že osoba, s ktorou teraz chodí, je tým pádom odo mňa horšia :o )
Alebo sa už neozval..
Ale chcela by somniekedy počuť ako dovod: Pri tebe som zistil, že ma ženy vobec nepriťahujú, alebo zistil som že so gay... niečo proste originálne..
JA si vymyslím isto niečo originálne ked sa budem chcieť rozísť(alebo použijem výstižnú vetu mám ťa rada ako brata..)