@0 a vieš ty vlastne čo znamená naj sofistikovanejší?
Najlepšie čo som zažil bolo dopisovať písomku. Profka ma posadilo do prvej lavice pred katedru a dala mi písať tú istú písomku, čo mali predtým spolužiaci. Zvyšku triedy rozdala opravené písomky. Oni keď si ich pozreli, tak ich nosili naspäť na katedru
najsofistikovanješí spôsob použitia ťaháku je totiž taký, že sa to naučíš, to, čo ti fakt do hlavičky nejde, napíšeš na papierik, dáš do zadného vrecka nohavíc pre lepší pocit, a na písomke ho nepoužiješ, lebo zistíš, že to vieš
mno som sice o 6 rokov starsi jak ty, ale ucitela som este neosral, ja viem, ked ti treba kakat, tak to ani tahak nepomoze....uuuf, krute....uz aj 13 - kids maju perverzne fekalisticke uchylky
ja tahaky radšej nepouživam nerada ryzkujem ale ked už tak tak na obal učebnic parapetu vedla laavice abo lavica a ruka...totalamaterske ale eščče nenašli
NO, pecka bola, ked som kedysi davno na dejepise nevedela ani zatnut, tak som 40 min. sedela zo zalozenymi rukami a prazdnym papierom a za poslednych 5 minut spoluziacka ze "daj to sem, kriste" a napisala mi celu pisomku, ja som sa navrch podpisala a dostala som jednotku...
jejda nehovorte prosim take veci ze chod sa ucit decko, sak dobre som este dieta a co?spytala som sa normalne, a pre informaciu pouzivam iba slova ktore poznam...ale to len tak sak pisete aj normalne...
ked uz tahak,riesi to malinky papierik co mam v lavej ruke a pravou pisem a zatial mi na to dosla jedina profka..cize tak ziadne zlozite tahaky neriesim,to by ma moc vycerpalo..
@4 praveze som vedel vsetky otazky len som nevedel v akej budu kombinacii takze som pouzil bombu len na polku pisomky a druhu polku som popisal co som vedel a dostal som dve jednotky to bolo prvy posledny krat co som ju pouzil...
@19 ja som na vš ťaháky nejak vo veľkom ešte nepoužila... na to mám tú školu príliš rada teda... s výnimkou statiky. niežeby som ju nevedela, ale keď je raz profesor na 5 hviezdičiek, a nevravíme o kvalite....
a šípim, že i pružnosť bude o ťahákoch, ak sa dostanem k zápočtu...
na vs tahaky nie su in.. tam to je o "luck"-u a inych veciach..
ale strdna bola funny
najprv som tahaky nepouzival a potom stale castejsie..vlastne vyrabal pouzival malokedy..
moj tahak bolo spoznamkovane ucivo casto na A4 strane a polozene na lavici.. a ucitela to malokedy trapilo.. a ja som to malokedy pouzil..
ale raz sa stalo, ked som mal medzi 1.2 a myslel som si ze je jasna 2 tak som sa nic neucil.. v den pisomky som zistil ze je to presne medzi.. tak som rychlo zhanal otazky z vedlajsej triedy..
dali mi celu skupinu.. tak som si to napisal na papier a podla knihy vypracoval..
prisla pisomka.. //nahoda// ze sme mali presne tie iste otazky.. a teda som v polovici pisomky vymenil papiere..
inak ten ktory som odovzdaval bol cely dokrceny a tym myslim ze bol poskladany z A4 na A10 ci mensi.. a potom otvoreny a odovzdany..
samozrejme ze bola 1 na polroku..
ale inak.. tahaky.. ROBTE SI ICH lebo tym sa ucite, ALE NEPOUZIVAJTE ICH lebo i tak pomozu malokedy a snahou ich skryt aby ich neobjavili zabijete drahocenne minuty ktore sa daju vyuzit zmysluplnejsie
hm, každý máme svoj štýl. Na výške vám už popísané ruky stačiť nebudú ( ak sa tam dostanete podaktorí ). Ja si robím také ťaháky, že píšem na čistý papier učivo s perom, ktoré už dáávno nepíše. Proste to tam len natlačím. Takto som už porobil zopár skúšok by ste sa čudovali kolko toho dokážete napísať na 2 papiere A4. Na skúšku si vytiahnem 4 ( však čo ak sa rozpíšem ) ale píšem na tie, ktoré sú neni otlačené. Z tých čítam. A už sa mi dokonca stalo, že prišiel profák s fixkou, že každému sa podpíše na papiere, a iba tie môžeme odovzdať ( aby nikto nemohol použiť spomínanú bombu ) a mne pekne podpísal moje ťaháky. Spolužiak čo sedel za mnou skoro umrel od smiechu, ked videl ako mi podpisuje ťaháky
ja tiez neviem co ste sa jej (babe zakladajucej toto forum) zo zaciatku smiali ze ci pozna to slovo a ze je moc mlada na tahaky...vsak ma 13 a chce o tom pokecat...nechce radu o oblasti sexu preboha ...
ja inak tahaky moc nepouzivam, to uz radsej otravujem niekoho nech mi poradi, ale pacil sa mi jeden co si robili spoluziaci na dejepise, ked mali kvantum rokov...napisali si to vo worde najmensim pismom ake slo, vytlacili a napepili na pero...moc sa im tam toho nevoslo, ale pomohlo im to sem-tam
na lavicu alebo na stenu alebo na lepiacu pasku a potom to nalepiť na okno možnosti je veela ....alebo priamo papier na pisomku potom už len zgumujes nepotrebne informacie a odovzdas to z vypočitanymi da sa vseliak carovat pripadne mobil ak vam dovolia použiť ako kalkulacku a ked nie tak na kalkulacku do priesvitnych pier papierik z danou vecou atd, ...tak neako planujem prejst z predmetov z ktorych nechcem maturovať
na VŠ ešte žiadny, na SŠ to bola lavica trikrát pregumovaná a popísaná znova novými potrebnými vecami...nemám rada ťaháky, s ktorými by som musela manipulovať, ale zase musím povedať, že s papiermi a knihou v lavici som prežila CELÚ filozofiu.
a najoriginálnejšie čo tu odznelo je ten papier popísaný nepíšucim perom, to možno aj vyskúšam, si mohol povedať skôr, dnes som mala zápočet
pisem tak normalne na lavicu,na ruku,alebo si spravim mini tahaky,alebo na radiator,alebo rovno z ucebnice alebo zosita opisujem....alebo kupime ucitelovi osemsmerovky a on ich celu hodinu lusti a nechodi po triede medzi lavice...ked mu kupime cigarety,nepiseme vobec...
heh tak ja pouzivam uz tu spominane tahaky, ale raz niekto pred hodinou na tabulu napisal daky rok, na ktory sa pytal, ale potom to zabudol zotriet a ucitelka si to nevsimla, takze vsetci skoro to vyuzili a ked si to vsimla a sa pytala co to ma znamenat opisali to aj ti co si to predtym nevsimli
heh ale raz sme lepili kamoske, ktora sedela pred nami na chrbat papier s celou latkou a ked isla ucitelka ku konci hodiny dozadu, kamoska si dala dole sveter
1. daj si suknu...mini suknu....alebo tu skor tesne nad kolena... no to je jedno.....
pod suknu si na nohy napis tahaky a cez pisomku len podla potreby suknu vyhrnaj...
2. datumy si pis na lavicu alebo na ruku ako cas vysielania nejakeho programu napr.
19:41 Pearl Harbor ...... atd..
3. Opytaj sa ucitelky..ak je taka v pohode na odpoved napr. " Pani ucitelka pridavne meno mŕtvy je podľa stupňovateľnosti take isté ako svieži? ( lebo vieš že slovo scvieži je akostne pridavne meno a ak ti učiteľka odpovie áno...tak už vieš že ja mrtvy...
4. ....vysvetlite mi na akom principe funguje bomba?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
hoci aj na gympli bejvávalo... ale len z fyziky a na opravné termíny, kedy sa úplnou náhodou opravné testy zhodovali s tými "normálnymi"
@0 a vieš ty vlastne čo znamená naj sofistikovanejší?
Najlepšie čo som zažil bolo dopisovať písomku. Profka ma posadilo do prvej lavice pred katedru a dala mi písať tú istú písomku, čo mali predtým spolužiaci. Zvyšku triedy rozdala opravené písomky. Oni keď si ich pozreli, tak ich nosili naspäť na katedru
najsofistikovanješí spôsob použitia ťaháku je totiž taký, že sa to naučíš, to, čo ti fakt do hlavičky nejde, napíšeš na papierik, dáš do zadného vrecka nohavíc pre lepší pocit, a na písomke ho nepoužiješ, lebo zistíš, že to vieš
ked uz tahak,riesi to malinky papierik co mam v lavej ruke a pravou pisem a zatial mi na to dosla jedina profka..cize tak ziadne zlozite tahaky neriesim,to by ma moc vycerpalo..
oskenovany text + hlasovy syntetizator = audio nahravka
audio nahravka + mp3 prehravac + dlhe vlasy na zakrytie sluchadiel = hnusny podvod.
preto som to pouzival len na filozofii, ktoru nikdy nebudem potrebovat
a šípim, že i pružnosť bude o ťahákoch, ak sa dostanem k zápočtu...
ale strdna bola funny
najprv som tahaky nepouzival a potom stale castejsie..vlastne vyrabal pouzival malokedy..
moj tahak bolo spoznamkovane ucivo casto na A4 strane a polozene na lavici.. a ucitela to malokedy trapilo.. a ja som to malokedy pouzil..
ale raz sa stalo, ked som mal medzi 1.2 a myslel som si ze je jasna 2 tak som sa nic neucil.. v den pisomky som zistil ze je to presne medzi.. tak som rychlo zhanal otazky z vedlajsej triedy..
dali mi celu skupinu.. tak som si to napisal na papier a podla knihy vypracoval..
prisla pisomka.. //nahoda// ze sme mali presne tie iste otazky.. a teda som v polovici pisomky vymenil papiere..
inak ten ktory som odovzdaval bol cely dokrceny a tym myslim ze bol poskladany z A4 na A10 ci mensi.. a potom otvoreny a odovzdany..
samozrejme ze bola 1 na polroku..
ale inak.. tahaky.. ROBTE SI ICH lebo tym sa ucite, ALE NEPOUZIVAJTE ICH lebo i tak pomozu malokedy a snahou ich skryt aby ich neobjavili zabijete drahocenne minuty ktore sa daju vyuzit zmysluplnejsie
ja inak tahaky moc nepouzivam, to uz radsej otravujem niekoho nech mi poradi, ale pacil sa mi jeden co si robili spoluziaci na dejepise, ked mali kvantum rokov...napisali si to vo worde najmensim pismom ake slo, vytlacili a napepili na pero...moc sa im tam toho nevoslo, ale pomohlo im to sem-tam
a najoriginálnejšie čo tu odznelo je ten papier popísaný nepíšucim perom, to možno aj vyskúšam, si mohol povedať skôr, dnes som mala zápočet
heh ale raz sme lepili kamoske, ktora sedela pred nami na chrbat papier s celou latkou a ked isla ucitelka ku konci hodiny dozadu, kamoska si dala dole sveter
pod suknu si na nohy napis tahaky a cez pisomku len podla potreby suknu vyhrnaj...
2. datumy si pis na lavicu alebo na ruku ako cas vysielania nejakeho programu napr.
19:41 Pearl Harbor ...... atd..
3. Opytaj sa ucitelky..ak je taka v pohode na odpoved napr. " Pani ucitelka pridavne meno mŕtvy je podľa stupňovateľnosti take isté ako svieži? ( lebo vieš že slovo scvieži je akostne pridavne meno a ak ti učiteľka odpovie áno...tak už vieš že ja mrtvy...
4. ....vysvetlite mi na akom principe funguje bomba?