Rozhodujem sa medzi HP Mini-Note 5102 VQ672EA Sony VAIO W21M1E/T a Toshiba NB 300-10E N450 , ma to niekto ? Alebo by ste mi poradilu nejaky iny netbook ? Samozrejme okrem Acer a Asus
Notebook mi je nanic , kedze doma mam bednu a dost dobru , to
ja mám toshibu,síce inú akú si ty napísal mám toshiba NB200 a spokojnosť...brala som ju kvôli tej baterke najmä a fakt,pri plnom zaťažení mi v pohode vydrží aj cca10 hodín
lebo ja mám lenovo g550 a som spokojná ale to je notebook, a netbook ma tatino v robote a je to tiež lenovo aleneviem aký, a ten môj má perfektnú pamääť
Čo dokáže reklama! Všetci sú tuším posratý z tej Alzy!!! Kliknem na náhodný obchod a tam to isté ako je tá prvá ponuka od dad0 v @8 , ibaže ešte o 20,-€ lacnejšie ako je "super" akcia v alze.
barbie1205 , uplne od temy , ale nevadi.... najprv citaj,potom pis... macbook moze byt dobry ale na co m to bude ked mam doma 4x vykonnejsiu bednu a nechcem notebook ale NETbook do 12 000sk ktory chcem mat na filmy , hudbu a net , ktory si budem bravat na cesty... ach jaj deti...
@ prečítaj si tu » notebook.cz/clanky/recenze-... recenziu a o baterke tam je napísané toto:" NB200 se dodává s vekou šestičlánkovou baterií o kapacitě 63 Wh, přečnívající vzadu notebooku. S uvedenou baterií vydržel počítač v našem standardním redakčním testu* 11 hodin a 30 minut. Hlavně díky vysoké kapacitě je výdrž opravdu velmi dlouhá. Většina ostatních mininotebooků se musí spokojit s mnohem menšími bateriemi. Drobným nedostatkem je indikace stavu, neboť elektronika ukazuje zbývající kapacitu baterie pouze v procentech a odhad času bohužel není k dispozici." Tak vidíš,zázraky sa potom nedejú iba u mňa doma
Z toho výberu by som si vybral Toshibu, je to kvalitná značka a doplatiť si pár eur nezaškodí, stále lepšie, ako to posielať na reklamácie potom. A navyše má perfektnú výdrž, ako tak čítam, takže na filmy to je ideálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja mam sony VAIO a je to ina supa len nie som si ista ze ci henten model...
Ak by som ti mohol poradiť značku, tak skús ešte Lenovo, alebo Dell.
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
» www.alza.sk/dell-inspiron-1...
» www.hej.sk/pocitace-prislu...
btw @imosk platiť si v tejto kategórii za značku je snobizmus, vnútornosti majú aj tak VŠETKY značky rovnaké
jasne, kúpiš si toshibu alebo dell, lebo shitný acer by si si nekúpil..veľká škoda že rozdiel je iba v znáčiku výrobcu a samozrejme, v cene
ale blahoslavení chudí duchem