Zdravim.Potrebujem poradit nejaky sikovny telefon pre 18 rocneho chalana teda mna ktory bude hlavne novy (z bazarov som sa dost nakarhal) aby mu dlho vydrzala bateria a hlavne aby vydrzal nejakych 5 rokov ako moj doterajsi.Nepotrebujem wifi,blututi a p
kukni dake nedotykove teda... tie sa daju kupit velmi lacno a myslim si, ze aj vela vydrzia... aj ked podla mna je to blbost kupit za napr. 40 eur klasicky telefon (ked chces, aby vydrzala aj baterka aj telefon), ked smartfony sa dnes pohybuju na cenach od 60 eur vyssie a dokaze to naozaj ovela viac... ja som tiez pred 2 rokmi povodne chcela klasicky telefon a dnes si neviem predstavit nemat smartfon... prve, co rano urobim, aby som sa prebrala skontrolujem postu este v posteli...
@3 na to mas folie a obaly na telefon. ja osobne som to ale nikdy nepouzivala a moj telefon nema po dvoch rokoch ani skrabanec. ale, su aj specialne telefony urcene do terenu...
@tastig to s tou baterkou je pravda... tak keď potrebuješ niečo odolné a nemusí to byť príliš výkonné, tak skús toto » www.alza.sk/caterpillar-cat...
len neviem, či je toto ešte prijateľná cena pre teba...
Neviem co vidia vsetci na tich smartfonoch ale nevadi.Ja som mal asi pred rokom samsung galaxy ace.Kazdopadne bol tam facebook,prehravac muziky,Gps a plno funkci.Ja som to nevyuzil a vtej dobe to bol drahy telefon a bolo mi ho luto znicit v robote tak kamarad este zostrednej skoly chcel strasne telefon s timi androidmi tak som mu ho daroval.Rozmyslam ze si kupim Samsung Keystone 2 kolega ho ma a nevie si ho vynachvalit.Co si onom myslite?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Problem je to ze ja potrebujem mobil ktory vydrzi naraz,prach,spinu atd. nemienim telefon menit kazdy den ked ho v robote niekde polozim
len neviem, či je toto ešte prijateľná cena pre teba...