no mne uz s tych skol v poslednej dobe fakt sibe ale uz neviem na aky s tychto by som isla keby ma zobrali nedajboze na obidva , zevraj laborant je hrozne tazky , no neviem to uplatnenie kde je lepsie , ja nie som typ na prilis vela ucenia ale dokazem sa naucit ked sa do toho dam , no z chemie mam jednotky ale mame taku ucitelku ... ze takmer nic neviem ale doslova tak neviem ci by som to dohnala , prosim hlavne keby ste mi poradili ty ktory chodite na tieto odbory . Dakujem
ja by som sla na asistantku. a preco neskusis ,ked uz chces pracovat v zadravotnictve, nieco ako lekarka-zdravotna sestra . ? ja neviem co presne vykonavaju laboranti, ale neznie to tiez zle. je to len na tebe. drzim palce
to je vlastne asistent sestricky cize nic moc ale ja by som z obidvoch odborov isla dalej , len neviem s ktoreho mam vacsie sance napriklad na sestu mozem ist z obidvoch , no keby ma zobrali len na jeden odbor bolo by to asi najjednoduchsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov