Ahojte Ak by ste si mali vybrať jeden z odborov ktorý by to bol? Zdravotnícky asistent alebo zdravotnícky laborant?
Čo by sa viac oplatilo ak by som chcela ísť na medicínu?
Ďakujem
@1 gymnázium,zo zdravotnej máš malú šancu
ale keď si chceš z tohto vybrať,ja by som išla za zdravotníckeho asistenta,aspoň by si mohla robiť zdravotnú sestričku,to by si mala úplne v pohode,myslím,že majú tiež fajn prácu aj fajn platenú (ale asi akože ako kde.)
@limetkajaja na to, aby mohla robiť zdr. sestričku potrebuje min. 1. stupeň VŠ v odbore ošetrovateľstvo alebo nadstavbu na diplomovanú sestru... ( a to o tom plate ) ...
@selfdestruction Pozri, pokiaľ si si istá, že chceš ísť 100% na medinu, choď na gymko... ale ak nie... ak by som si mala vybrať ja, šla by som na asistenta... ako asistentka by si chodila na prax do nemocnice a uvidíš prácu fyzioterapeutov, lekárov aj sestier naživo a rozhodneš sa potom... sú tam 2 roky bioly+ anatómie a 2 chémie... síce sa to nepreberá tak podrobne ako na gymku, ale počas 4 rokov budeš mať čas sa tomu povenovať ( ale to sa musíš učiť sama) ...
súhlasím že na gymnáziu sa pripravíš lepšie, ale tak ak chceš po medine robiť v nemocnici, tak choď za asistenta, ak chceš robiť v labáku, tak laboranta asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale keď si chceš z tohto vybrať,ja by som išla za zdravotníckeho asistenta,aspoň by si mohla robiť zdravotnú sestričku,to by si mala úplne v pohode,myslím,že majú tiež fajn prácu aj fajn platenú (ale asi akože ako kde.)
Ach jaj.. ja stále neviem čo si vybrať.. páči sa mi aj predstava že by som šla za maséra a potom na VŠ fyzioterapeut