Niekoľkokrát som si hovoril " Kiež by som bol iný, vedel...,vyzeral..."
Určité situácie človeka zmenia. Keď vám vyčítajú vašu neschopnosť, hlúposť či vzhľad nieje to príjemné. Zvlášť keď to nieje človek ktorý vám môže byť ukradnutý. Osobnosté typy človeka
... ďalej som flegmatik, cholerik a až nakoniec sangvinik
a nech ťa netrápi čo si o tebe ludia myslia ... nemalo by ťa trápiť že iné neisté bytosti sami sebou ťa chcú škatulkovať a prispôsobiť si ťa ... nech ťa hlavne trápi vlastný meter a snaž sa byť rozumným
@karchie on bol v pohode vážne ... to bol asi jediný človek o ktorom by som povedal že bol na to vhodný, lebo vedel aj tak ľudsky motivovať človeka, aj keď ku ne bol dosť logický a vyzdvihoval hlavne moje chyby
Aj keď väčšina ľudí z môjho okolia by povedala, že mám najviac z melancholika, a potom flegmatika. Lebo to počúvam od nich najčastejšie, ja sama si myslím, že som taký kvalitný 70% cholerik Jediný dôvod, prečo ma za neho neoznačujú je asi len v tom, že viem kontrolovať svoje emócie v ľudskej spoločnosti.
JA SOM HROZNY depresivno sebadeštruktívny MELANCHOLIK a dost casto som mampicisticky mizantrop flegmatik a niekedy ked mam dobré dni som otrasný sangvinik co sa rá predvádza a asi najmenej cholerik
K rôznym osobnostným testom som pomerne skeptický a považujem ich viacmenej za pseudovedu. Nevertheless, spomínané "triediace klobúky" ma väčšinou zaraďujú k sangvinikom prípade k ENTP.
1. cholerik 2. sangvinik 3. melancholik 4. flegmatik a včera som si robila aj také MBTI, že mi to vyhodila aj %...takže ENFP 64 % ENFJ 10 % INFP 7% ENTP 6% INFJ 4%.
@hadimistr tu nejde o to byt IN, jednoducho ma niekto taku povahu. nema potrebu byt vzdy a vsade kde sa nieco deje,byt stredobodom pozornosti
a k teme- robila som tie testy na internete, raz mi vyjde ze som cisty flegmatik, raz ze som melancholik. ale cholerik/sangvinik mi nevyslo nikdy, a ani sa za taku nepovazujem.
@genksta a potom si spravis test osobnosti na inom webe a budes mat pocit, ze tiez na teba sedel, no rozlozenie percent bude odlisne. Je to tym, ze tieto testy su robene do velkej miery univerzalne a teda si ich kazdy interpretuje tak, ze na neho sedia.
Principialne to funguje presne ako v experimente, ktory robil James Randi
@tommyhot ja som si spravil 2 testy, pridrziavam sa toho prveho lebo mi na mna uplne sedi, sedi aj na mojich kamaratov ako ich poznam ja takze si myslim ze nieco na tom urcite bude, aj ked samozrejme to uplne presne urcite nie je... ale neodsudzujem ked je niekto voci tomu skepticky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a nech ťa netrápi čo si o tebe ludia myslia ... nemalo by ťa trápiť že iné neisté bytosti sami sebou ťa chcú škatulkovať a prispôsobiť si ťa ... nech ťa hlavne trápi vlastný meter a snaž sa byť rozumným
Jo, som cholerik.
tam mi krásne vychádza ENFP :happy:
inak som tuším najmä sangvinik a kusok cholerik
20-melan
20-fleg
10-sang
20-sangvinik
10-melancholi
0-flegmatik
pondelok,utorok - melancholik
streda, stvrtok - sangvinik
piatok,sobota - flegmatik
nedela - cholerik
MBTI - INFJ
20 - melan
10 - fleg
10 - chol
a INFP/ENFP
Nechapem co je na tom akoze IN byt chodiaca mrtvola
@mariquittka to kde je taky test aj s percentami?
» www.25quiz.com/...
(Obligatne kazdomesacne forum, )
a k teme- robila som tie testy na internete, raz mi vyjde ze som cisty flegmatik, raz ze som melancholik. ale cholerik/sangvinik mi nevyslo nikdy, a ani sa za taku nepovazujem.
takze som nieco medi flegmatik/melancholik
Principialne to funguje presne ako v experimente, ktory robil James Randi