bodaj by sa tej skole nieco stalo, nech zhori, nech vybuchne, nech zmizne, to je jedno ale ja tam nechcem uz nikdy ist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuj
Takze prva hodina informa,ptm som zjedla desiatu druha hodna manazment nasrka sa a jebol nam pisomku moj tlak bol mega vysoky.. po tej hodine som sa zobrala a sla prec.. a nakoniec som sa ocitla v Maxe na nakupoch,namiesto skoly..
Des. Prvá hodina ekonomika, tak som dospala, čo bolo potrebné, potom nemčina, dospala som už aj to čo potrebné nebolo, tretia hodina matematika, berieme niečo, čo sa ani neunúvam pochopiť, štvrtá hodina angličtina, akurát som sa zase pozastavovala nad tým, ako nás môže učiť niekto, kto vie ten jazyk horšie než ja ("pani profesorka, ja to nechápem" "dobre, tak to cvičenie preskočíme" za desať minút: "a o týždeň si napíšeme písomku" majster slečna!) a piata hodina literatúra, to už mi ani zaspať nešlo. cestou domov som začala stresovať na zajtra, lebo máme písomku z chémie a ja pre istotu ani nemám dopísané žiadne učivo
@ Walrus : Súhlasím s tvojou učiteľkou. Je to blbosť. Takáto veta je síce vysloviteľná, ale nie je možné dať výr (sova) a vír (napríklad vodný) do jedného slova (tie "...oba vý/íry zmizli."), lebo ide o úplne inú vec. Iný myšlienkový celok.. vír a výr sú homonymá, ale tie veci nemajú nič spoločné, čiže takýto prípad by nemal vôbec nastať. Toto je len veta, ktorou mätú piatakov na základnej škole.
Ale keby sa to muselo stať, tak by som to asi riešila dvojtvarom, podľa toho, ktorý význam je vo vete nadradený.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
bodaj by sa tej skole nieco stalo, nech zhori, nech vybuchne, nech zmizne, to je jedno ale ja tam nechcem uz nikdy ist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuj
Ja som sa to spýtala učiteľky a tak ma zhukala, že čo za blbosti sa pýtam a neni to ani k téme čo preberáme. Keby ste videli ako sa rozčuľovala
geo - pohoda, ako vždy
umk - pohoda, ako vždy
dejepis - mali sme pozerať film, nepozerali sme; skúšala, nič som nevedela, nešla som odpovedať - pohoda
Ale keby sa to muselo stať, tak by som to asi riešila dvojtvarom, podľa toho, ktorý význam je vo vete nadradený.
@ Alpanu : skola?? xD