najviac sa asi ludom paci styl hudby pop a rnb su to take vychytavky na nete aj vsade ale preco? paci sa to ludom ozaj kvoli spevu? a co taky rap? niekomu sa to paci niekomu nie ale tiez je to popularne hlavne u mladych ludi medzi ktorych patrim samozrejm
mne sa tie styly absolutne nepacia,rnb nemusim vobec...a este raz-popularny neni ziaden styl hudby,dolezite je to,aky sa paci kazdemu jednotlivemu cloveku! vidim ze si decko takze necudujem sa ze zakladas taku nezmyselnu diskusiu
rap je momentalne najpopularnejsi kedze to z nicoho prepuklo do mody uz len cakam kedy to cele utichne jaj normalne sa toho neviem dockat. Lebo retardovane nastrocne deti si myslie ze ziju v detroite ci kde jebe im nemaju paru o rape ako takom, su to skurvene ovplyvnene mozgy mediami.
pop a rnb sa mi nikdy nepacilo a nikdy ani nebude, asi to nemam v krvy alebo co, myslim si ze pop mlady ludia pocuvaju pretoze vsade pocuju len to, radia, mtv...rock, punk uz skratka neni v mode
co sa tyka mna tak pre mna najoblubenejsi styl je industrial a rock
3/4 ľudí odpovedá na úplne iný dotaz..pochopiteľn :-! btw. čo sa počtu poslucháčov týka tka je to jednoznačne rock a jeho podžánre...ale čo sa týka momentálneho hypu, tak je to určite hip-hop a r'n'b...ale dnes už je všetkých veľa
ja milujem RnB .. páči sa mi preto pretože je plny emocii,dá sa pri ňom poplakať ae aj zatancovať .. aa lubia sa mi tí chlapci čo spievaju RnB aj ked RnB spievaju aj baby .. neváá
@26 milujem ked 15rocny chalan napise o 3 roky mladsej alebo maldsiemu (nechcesa mi ist kuknut ci je to chalan alebo nie) ze je decko..a ty si co potom?.. senior?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ach jaj, dalsia zmysluplna diskusia..
a ak mam povedat, co je moj najoblubenejsi styl, tak to povedat fakt neviem, z kazdeho je nieco dobre
si si isty, ze AZ 15?
co sa tyka mna tak pre mna najoblubenejsi styl je industrial a rock
inak zbožňujem synphonic metal
ja milujem rock a všetky druhy metalu
no ja mam rada rap-ale to je kvoli takym veciam, ktore mnoho ludi nechape..hmm..povedzme kvoli hlbke textov a stylu a teraz nemyslim zrovna kontrafakt
a inak napr mam rada vokal house, elektro house...na disko napr ked sa tancuje mi to dava neskutocnu energiu...
a celkovo pocuvam hocico...Kabat, Karel Kryl, Good Charlotte.. Metal ked ma donutia...
podla mna je chore skatulkovat sa podla stylov-si stylovy, az ked mas prehlad