Presne taký, aby to človeka vystihovalo Proste nenosiť veci také a také, lebo sú v móde...potom sme všetci podobní ako vajce vajcu V obliekaní či v správaní...všade preferujem prejaviť SVOJU OSOBNOSŤ a OSOBITOSŤ a nie len snahu zapadnúť do davu takže PÁČI SA MI, KEĎ SA NIEKTO NEBOJÍ BYŤ INÝ
...a ešte sem dám reklamu na môj bazár oblečenia, ak by mal niekto záujem
Máš nejaké oblečenie, ktoré ti len zaberá v skrini miesto a nenosíš ho? Osloboď svoju skriňu na » oslobodskrinu.sk/... Alebo ju chceš oslobodiť niekomu inému? Vyberaj z viac než 1300 výhodných a zaujímavých ponúk!
Keď je teplo tak kraťasy, tričko (voľné nebudem predsa bukvičák) prípadne triko s 3/4 rukávmi... žabky/skate boty keď je zima úzke gat, triko mikina, bunda, skate boty... starý klasický skate štýl... zatiaľ som ho ešte nemenil Ostávam verný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
» scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/...
...a ešte sem dám reklamu na môj bazár oblečenia, ak by mal niekto záujem
Máš nejaké oblečenie, ktoré ti len zaberá v skrini miesto a nenosíš ho? Osloboď svoju skriňu na » oslobodskrinu.sk/... Alebo ju chceš oslobodiť niekomu inému? Vyberaj z viac než 1300 výhodných a zaujímavých ponúk!
chlapci
(teda keby som mladik tak sa takto nejak obliekam)
A este pridavam taku romanticku zensku zlozku (kvety, pastely, biela, aleziadnaruzova)
som ju znasilnoval ocami
teplo
k tomu conversky alebo vansky
• rifle a basic tričká
• prúžky prípadne bodky, najlepšie kombinácia modrej a bielej
vo všeobecnosti v šatníku preferujem modrú, bielu a čiernu, bez potlače alebo prúžky
» scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/...
(dúfam, že lem0n nezistí, že som ho tu ^ použila )