s NEOm a ARCom skúsenosti mám, na tvojom mieste určite beriem ARC. Pozor ale na to že arc nemá prednú kameru tak skypovanie cez mobil a podobne veci si neuzijes. Je to ale nááááádherný mobil, dobre fotí, dobre hrá, má super displej a 1GB 1jadro stačí. NEO by som nebral a s U ti neporadim
tiez teraz vyberam mobil najprv som chcel samsung galaxy ace ale teraz tiez vyberam medzi xperia-mi aj ked sa mi nepaci ten ich divny tvar ale to bude o zvyku ... a neviem no ja pozeram aj na cenu a najvyhovujucejsia je asi pri SE XPERIA NEO V ... no a mas pravdu ze to je to asi to iste ako SE XPERIA NEO len ma slabsi fotak ale aj tak celkom slusny 5mpx a je o vela lacnejsi takze asi ten si kupim aj ja
inak mna by zaujimalo ci je na SE Xperia NEO V displej taky no ako to povedat zarovno predneho krytu ako napriklad na iPode alebo taky torchu zapadnuty dovnutra ? ... dufam ze chapete ako to myslim
Neo ten som veľmi veľmi chcel...čítal som že pri ARC-u veľa ľudom vadilo že je príliš tenký a veľký a že vo vrecku to nieje nič príjemné..buď to vytŕča(alebo sa dokonca nezmestí) alebo to zase necítiť lebo je tenký a držíš len takú placku...a ako vyššie povedali nemá prednú kameru :/ ja to využívam ako zrkadlo, ty ako skype neo vs.neo V...tu by som zohľadňoval len to, ako často fotíš a či ti -3 mpix nebudú vadiť...a teda že bude o pár € lacnejší...no mobily Sony (Ericssonu) všeobecne fotia pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.qcomp.sk/shopping/produc...