Myslím bez ohľadu na jeho prípadné grafické spracovanie na jednotlivých stránkach a podobne (napr. na Birdzi mi príde milší než na F a tiež bez ohľadu na to, že niekedy je z kontextu jasné, že to nie je myslené chytrácky a povýšenecky a niekedy zas jednoznačne je.
@darkestangel doriti to som presne vravel, že keď toto založím, tak budem musieť len výsledky hlasovania kukať, lebo bolo jasné, že komentáre sa budú hemzit takými ako @4 a len sa naserem zbytočne
Ach jaj nehnevajte sa ked vam ho dam ja som nevedel ze ho vnimate tak spatne ja ho berem tak ze akoze "ok,dohodnute,v pohode a tak no" aj ked viem ze sa da pouzit aj v inom zmysle
@kaiserchief1 nie že zmazal koment zmazal som ich viacero neberte to v zlom, ale v tomto fóre proste mazem komenty, ktoré prvoplánovo exploituju vlastnosti predmetného smajlika, ktorých tu bolo dosť
Prepáčte mi prosím, že som vám zmazal komenty. Po rozhovore s jednym naším vlastným birdzakom musím priznať, že som spravil chybu. Ľudia nemajú radi, keď ich cenzurujú, a nemal som nič mazať.
@kaiserchief1 inac s @11 to nema nic zatrpknuty som len v suvislosti s jej statusmi, nemyslim, ze to prenasam na ine temy a ludi
tu som bol proste len normalne triggered
a zmení sa tým smajlíkom niekomu život? nech je tam už akýkoľvek?...
ak hej, rád by som toho človeka videl...
lebo tak hovorí naáš Pán, "všetko je márnosť nad márnosť"...
Tento mi pride v pohode, nemam proti nemu akosi nic aj ked ho takmer vobec nepouzivam. Ale neviem vyjadrit svoje pocity do jedneho slova, ktore by opisovalo ako ho vnimam. Z toho co tu bolo spomenute, tak asi najblizsie ulicnicky ale v dobrom slova zmysle.
Vo všeobecnosti mi pripadá ako taký malý aroganto ale tak závisí od kontextu, ako je pouzitý..niekedy ni nevadí...ale ja ho radšej moc nepoužívam, keďže viem, ako ho väčšina ľudí vníma. Výnimočne ho použijem, ak sa s niekym hádam ale to zaberá aj obyčajný usmiaty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Prepáčte mi prosím, že som vám zmazal komenty. Po rozhovore s jednym naším vlastným birdzakom musím priznať, že som spravil chybu. Ľudia nemajú radi, keď ich cenzurujú, a nemal som nič mazať.
tu som bol proste len normalne triggered
ak hej, rád by som toho človeka videl...
lebo tak hovorí naáš Pán, "všetko je márnosť nad márnosť"...
* “Nudíš sa že .... “