Myslím bez ohľadu na jeho prípadné grafické spracovanie na jednotlivých stránkach a podobne a tiež bez ohľadu na to, že niekedy je z kontextu jasné, že je to myslené priatelsky a zo srandy a inokedy je to zjavne triumfálne alebo v zmysle "naser si".
ale mozno by mi to pomohlo. ved ked som videl, ako ma triggerlo to predosle forum, tak vravim hnisavicovi, ze asi by som mal ist na daku terapiu, kde uz na prihlaske by bol ten smajlik pouzity, nech to nejako prekonam
ale mojim cielom je proste zistit toto prave - ze ako to ludia vnimaju. lebo ak napr. vacsina ludi vnima nejaky smajl, ktory sa mne zda negativny, ako pozitivny, tak potom dokazem spravnejsie interpretovat, ked to niekto pouzije
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
taktiez pre mna plati, ze tento sa v porovnani s lahsie vnima ako sibalsky a srandovny
ale mozno by mi to pomohlo. ved ked som videl, ako ma triggerlo to predosle forum, tak vravim hnisavicovi, ze asi by som mal ist na daku terapiu, kde uz na prihlaske by bol ten smajlik pouzity, nech to nejako prekonam
ale mojim cielom je proste zistit toto prave - ze ako to ludia vnimaju. lebo ak napr. vacsina ludi vnima nejaky smajl, ktory sa mne zda negativny, ako pozitivny, tak potom dokazem spravnejsie interpretovat, ked to niekto pouzije
Pokial ide o smajliky ... najviac milujem tohto lebo odrzkadluje moje ja
@salora ok