ale až tak som ju nevyužila, na precvičovanie som mala nejakú tmavú modrú.
tu je veľmi dobrá gramatika
a z nosky - z oboch kúsok, no tá žltá je len heslovitá a stručná, ale v tej druhej knihe zopár vecí nebolo... a na niektoré otázky som použila aj učebnice z obchodnej akadémie alebo pre koho to bolo.
na slovinu nič... myslím, že knihy Zmaturuj! sú fajn, ale tie ostatné zas nepoznám, tak neviem
nepouzival som ziadne knihy zo slovenciny som pouzil kamaratkin zosit a z ostatnych predmetov moje vlastne... zmaturoval som: lit-2 anj-1 inf-1 mat-1... nastastie som nestresoval ako vsetci ostatny lebo ako vidim potom by som lutoval ten zabity cas citanim knih
inak, ale z tých kníh som naozaj použila len NOSku, a moja rada: nestresuj..teraz sa mi to už ľahko hovorí, ale fakt to nestojí za to, a neuč sa podľa nejakého plánu, lebo ho aj tak nedodržíš a budeš mať stresy že nestíhaš... mne stačilo pár týždňov, aj tak učenie väčšinou skončilo niekde vonku ale neboj, zvládneš to ako každý iný doteraz
zhentych ziadne, akurat na biologiu taku zelenu knizocku bo sme si z nej mali nastudovat genetiku kedze nam nestihla toho vela nadiktovat.. a pak som sa ucila na to na prijimacky, ale nebyt biologie tak ziadnu nepotrebujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale až tak som ju nevyužila, na precvičovanie som mala nejakú tmavú modrú.
tu je veľmi dobrá gramatika
a z nosky - z oboch kúsok, no tá žltá je len heslovitá a stručná, ale v tej druhej knihe zopár vecí nebolo... a na niektoré otázky som použila aj učebnice z obchodnej akadémie alebo pre koho to bolo.
na slovinu nič... myslím, že knihy Zmaturuj! sú fajn, ale tie ostatné zas nepoznám, tak neviem
SJ: » www.martinus.sk/?uItem=15836... ale veľmi som ich ani nepoužila,v podstate mi stačili poznámky v zošitoch
MAT: » www.martinus.sk/?uItem=22936... v podstate je tu všetko
na anglinu sme používali toto : » www.martinus.sk/?uItem=47491... ale väčšinu sme mali z nejakých prac.listov
na dejepis mali ostatní » www.martinus.sk/?uItem=23896... a ževraj sú to výborné knihy
a čo som počula,vraj sú dobré od ENIGMY modré maturitné knihy, na SJ, dejepis, NOSku...
nemala som ziadne a aj tak som zmaturovala super ...proste sa uc z poznamok a knih co dostanes v skole