@openmindedfreak to je aký? Lebo môže to byť taká(predpokladám slečna) ktorá sa podriadi a povie ti "Rikej mi dobytku a mluv na mne sproste" a robiť si s ňou môžeš čo chceš a to ju rajcuje alebo taká, ktorá rada riadi všetko, ona je na vrchu a všetko podla nej a sa jej podriaď.
mám rád, keď je žena v posteli štetka, proste keď sa ide na vec, nechcem aby sa ma pýtala "miláčik, dáme si sex?", skôr očakávam, že ma chytí za vtáka a... kam by si zaradil takú ženu? mne sa to nechce nejak kategorizovať, proste žena, ktorá vie... a nie nejaké poleno, ktoré musím k tomu ešte dokopávať...
bože kým nebolo pos*atých 50shades tak všetci boli "normálny" a teraz je každý dominat a submisiv ..už vám z toho naozaj hrabe?? hold fenomén je fenomén
@metalabby nevidel som, nečítal som, poznám ľudí, čo čítali a videli...bdsm existuje omnoho dlhšie ako nejaká prihorená kniha... tak neviem čo tu dávaš...a tam sa výrazy ako submisívny a dominantný používali úplne normálne už peknú riadku rokov...
@marleymt súhlasím, preto @6 vyjadroval som sa len k daným výrazom...že existujú trošku dlhšie, ako ľudia vôbec vedeli, že podobná kniha uzrie svetlo sveta...
@openmindedfreak ja som ani jedným slovom nepovedala že to neexistovalo, ale musiš aj ty uznať, že predtým ako vyšla kniha a tiež film sa o BDSM až tolko nehovorilo... bolo to väčšinou tabu.. až teraz sa o týchto veciach začina písať, všade sa to rozoberá a odrazu sa to zdá ludom strašne pritažlive... nemusiš hned na mna utočiť a robiť zo mna pomaly chuderu len zato že som vyjadrila moj nazor...
@metalabby a inak by som ešte rád doplnil, že som chodil v rokoch 2009 - 2012 na festival Obscene Extreme pravidelne...bývala tam v noci Hell Show, kde sa ľudia vešajú na háky, väčšinou sú polonahí, používajú bičíky, putá a čo ja viem čo...čiže pre mňa to až také tabu nebolo, skôr úplne prirodzená vec (nie, že by som ju praktikoval, to nie). Ale uznávam, v poslednej dobe som sa s tým názvom stretol veľa krát...
@openmindedfreak no hej, existuje, ale tiež si myslím, že rovnako ako keď ľudia blbli s twilightom tak začali premýšľať či ich spolužiak nie je upír, a rovnako ako keď vyšiel interstellar tak všetci premýšľali o tom, či sa nedá cestovať do iných galaxií, tak keď prišlo toto do kín, tak to chcel každý vidieť, každý bol zvedavý ako to vyzerá taký bdsm vzťah, všetci si to chceli vyskúšať a rozprávať sa o tom - toto myslím chcela @metalabby povedať tým svojim príspevkom. zrazu to bolo in, zrazu to bolo moderné, zrazu bolo cool robiť bdsm v posteli. len preto, že nejaký film vošiel do kina. zrazu. boom.
@openmindedfreak nemusiš sa mi ospravedlnovať, no tvoj prispevok podla mna nebol konštatntovaním ale skor si si asi myslel že o danej téme nemám ani páru
@openmindedfreak ano ako som napísala, bolo to pre väčšinu tabu, nehovorím, že pre všetkých...presne ako to napísala @marleymt chcela som tým len povedať to že odkedy existuje kniha a film je teraz každý druhý dominant a submisiv..zrazu napokon aj v prvom príspevku som napísala že je to (žial) fenomén
Ale to sa nedá rozdeliť.. Aspoň ja som sa s tým nestretla my si podľa nálady aj počas jednoho milovania vymeníme role.. To nie je že jeden je vkuse hore a druhý dole to je podľa mňa picovinka
sak ale to mate dobre paradne ked to nemate nejako vyhranene mozete s kym chcete to tamto, ludia co to maju vyhranene a dost... sa potom furt boja ze sa zalubia do niekoho a az potom zistia ze on ma to iste a proste ew... a jedine co potom mozu je ist do nejakych kompromisov = mega nuda
akoze ale ja som si tiez strasne dlhu dobu myslela ze kazdy to tak ma.. ze v istej miere je taky alebo taky typ a musi si najst opacneho partnera ak sa nechce nudit, ze to sa neda proste aby niekto bol neutralny. a mozno az tak 2 roky dozadu som zistila ze to nie je pravda
@metalabby nemám pocit, že pojmy dominantný a submisívny musia automaticky odkazovať na BDSM. preboha, dominantný partner je aj taký, ktorý je napr. radšej hore, pretože má väčší "dohľad" nad "priebehom akcie" a je kreatívnejší, submisívny partner je aj taký, ktorý sa proste jednoduchšie prispôsobí druhému a je radšej, keď je druhý ten, ktorý vie, čo a jako chce.
Viete vobec pochopit o com pisem?? Ja cely cas hovorim len o tom, ze odkedy sa vsade prepiera 50s sa ovela viac hovori o temach (dominancia,submisivita atd) cely cas tvrdim len to ze sa teraz o to zaujima vela ludi...nech je ta kniha akakolvek zdvyhla vlnu zaujmu o tieto temy..snad uz konecne pochopite pochopite o com cely cas pisem a este k tomu sa opakujem
Ešte predtým než bolo celé Fifty shades alebo teda než som o tom vedela, som vedela, že som submisívnejšieho typu a že ma najviac vzruší keď môžem partnerovi priniesť absolútne uspokojenie a keď si so mnou robí čo chce on.. Ten pocit oddanosti aký vtedy cítim je pre mňa to najsamlepšie ... Ale záleží od nálady.
Ak sa niekedy metálne navrátim do fázy, kedy by sa mi chcelo riešiť po internete môj sexuálny život s partnerkou, niekto ma bez milosti strelte z blízka do oka.
Veľmi rád by som povedal "prispôsobivý", respektíve rád by som akýmkoľvek pojmom naznačil tú zlatú strednú cestu. Žiaľ moje duševno-masochistické sklony ma predurčujú k tomu, že sa utiekam skôr k dominantnejším typom.
V poslednej dobe sa to možno trochu zmenilo, ale ťažko potvrdiť, keďže momentálne nie som vo vzťahu so žiadnym dôkazom
je mi to jedno. Preferujem súhru, asi by ma veľmi nepriťahovalo, ak by som musel vyvíjať prehnanú iniciatívu a snažiť sa niekoho vzrušiť kadejakými technikami a inými nespontánnymi vecami. Preto asi preferujem dominanciu, ale nie je podľa mňa podmienkou dobrého, ehm, sexu.
prosto súhra a veľké potešenie z každého aj bežného dotyku od daného človeka, s tým, žeby to bolo opätované a chcela a užívala by si to aj druhá polovička... to by mi asi stačilo aj
aj keď je pravda, že dosť často sa moje túžby, fantázie a preferencie utiekajú k dominantnejším typom. Som rád bezbranný, nevinný, krehký, slabý a "zneužitý" takže tak, ale je mi to asi naozaj jedno inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a kde je moznost ziadneho a vyhovuje mi to?
V poslednej dobe sa to možno trochu zmenilo, ale ťažko potvrdiť, keďže momentálne nie som vo vzťahu so žiadnym dôkazom
prosto súhra a veľké potešenie z každého aj bežného dotyku od daného človeka, s tým, žeby to bolo opätované a chcela a užívala by si to aj druhá polovička... to by mi asi stačilo aj
aj keď je pravda, že dosť často sa moje túžby, fantázie a preferencie utiekajú k dominantnejším typom. Som rád bezbranný, nevinný, krehký, slabý a "zneužitý" takže tak, ale je mi to asi naozaj jedno inak.