ja mám tieto, podľa mňa sú super. (dá sa v nich aj spať a ani nevysušujú oko)
a skúšala som aj iné, ale hentie mi proste najviac sadli, podľa mňa šak normálne poskúšaj, aby si vedela. .. ja som najprv tiež kupovala u očnej a stálo ma to o dosť viac ako keď teraz cez net.
ja som nosila dva roky bausch&lomb a potom mi ocna povedala, ze ich mam skusit vymenit, lebo mam podrazdene rohovky. teraz mam acuvue oasys a sice ma vyjdu v prepocte na rok viac, tak mi vobec nedrazdia oci a v pohode ich mozem mat aj cez noc ak potrebujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a tiez uvazujem o zmene
pozri si hlavne to, z akeho materialu su vyrobene tie dalsie sosovky a aj v tomto by ti mala poradit hlavne tvoja ocna
nie je to tak, že čím lacnejšie, tým menej kvalitné?
toto ma zaujíma asi najviac. našla som ich na nete veľmi veľa. a chcem teda vedieť, ktorý výrobca je fakt dobrý.
ja mám tieto, podľa mňa sú super. (dá sa v nich aj spať a ani nevysušujú oko)
a skúšala som aj iné, ale hentie mi proste najviac sadli, podľa mňa šak normálne poskúšaj, aby si vedela. .. ja som najprv tiež kupovala u očnej a stálo ma to o dosť viac ako keď teraz cez net.
a sú 3-mesačné lepšie ako 1-mes.?
ja sa bojím, že sa mi poškodia za takú dlhú dobu.