Your points: 41.
A normal result is 15 to 65 points.
ale inak to bol dost obvious test, keby som na vsetko davala never, tak by som mala 0. nemam to rada, moze to podvedome ovplyvnit vysledok.
a tiez mi nesadli otazky, ta prva cast bola dost o prokrastinovani a ze ci viem zacat nejaku pracu. a hovorim si, ze predsa ide o to, aku pracu mam zacat take ulohy si nerobim nikdy, ale ked treba nieco v robote spravit, tak robim a nezajebavam sa.. cize je to take vselijake
just because you´re paranoid
doesn´t mean they aren´t after you!
gotta find a way, find a way, when I'm there
gotta find a way, a better way, I had better wait
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
juch
@acvd43xa7w ty si na tom horšie!
You are predisposed to schizophrenia.
ale inak to bol dost obvious test, keby som na vsetko davala never, tak by som mala 0. nemam to rada, moze to podvedome ovplyvnit vysledok.
a tiez mi nesadli otazky, ta prva cast bola dost o prokrastinovani a ze ci viem zacat nejaku pracu. a hovorim si, ze predsa ide o to, aku pracu mam zacat take ulohy si nerobim nikdy, ale ked treba nieco v robote spravit, tak robim a nezajebavam sa.. cize je to take vselijake
omg
Your result is considered normal.
You appear to have no predisposition to schizophrenia, as well as other psychiatric disorders.
You are predisposed to schizophrenia.
hups
just because you´re paranoid
doesn´t mean they aren´t after you!
gotta find a way, find a way, when I'm there
gotta find a way, a better way, I had better wait
hííí a vraj mám sklony k závislostiam
lol no ale tak neviem či sa takýmto spôsobom dá merať predispozícia schizofrénie ale okisko
Your result is beyond the range of normal values.
Jopa.
"This does not mean that you are definitely at risk for schizophrenia."
Podla tych otazok som sa uz zacinala bat, akoze ini ludia si neopakuju niekolko hodin denne v hlave nejake slovne spojenie..?