Žijete krásny život alebo vám niečo chýba. Čo vám chýba? Kde chcete žiť? Čomu sa chcete venovať? Čo ste spravili preto, aby ste žili podľa svojich predstáv? Ako dlho vám to trvalo? Máte sa komu zdôverovať o snoch? Máte dobrý pocit z toho, čo ste dosiahli?
niesom spokojny a nemam dobry pocit z toho, co som "dosiahol". su ludia v mojom veku, co su na tom horsie, ale su aj taki, co su na tom lepsie. do roka si sice dokazem zarobit par tisic viac-menej bez namahy a za minimalne mnozstvo casu (preratat to na hodiny, tak mam plat ako boss), no na samostatny zivot to ani zdaleka nestaci a na fulltime job, ci podnikanie nemam dost skusenosti. stve ma to o to viac, ze v mojom veku a s mojim odborom uz x chalanov zaraba pekne, stvorciferne sumy pravidelne kazdy mesiac. akoze heej, dobre, to, co daktorym kupi tatko/co odmakaju v anglicku v sklade na 20-hodinovych smenach 10 dni po sebe pocas prazdnin si sice dokazem zabezpecit sam a so zlomkom namahy, ale aj tak. chcel dom byt dalej, ovela dalej.
pokial ide o idealny zivot, pripadaju do uvahy dve moznosti. bud to si nejaky ten rok odmakam v nejakej firme v norsku, kde budem mat malicky dom vo fjorde a ked pojdem do dochodku (NAJNESKOR v 45ke), naucim sa rozumne investovat, nech uz naveky vyzijem z usetreneho kapitalu a kupim si letny dom na kube. ked sa mi nebude chciet mrznut v norsku, pojdem na kubu, budem sediet na plazi, fajcit cigary, pit rum, zrat ovocie a obtazovat pekne dovolenkarky. dalsia moznost, nebudem lenivy kus odpadu spoliehajuci sa na teply flek vo firme, ale zacnem fest fest makat na vlastnych projektoch a do 35ky budem velmi uspesny. budem zit klasicky uponahlany zivot klasickeho uponahlaneho podnikatela, az kym ma netrafi slak. a este tretia moznost. vravel som, ze su dve? klamal som. kedze som ozaj lenivy a faktom je, ze sa mi ani omylom nechce presadzovat sa v cudzine, je to asi ta najpravdepodobnejsia moznost. sice nie vysnivana, ale povedzme, ze prijatelna a realna. teple miestecko vo firme budem mat na slovensku, zabudnem na letny dom na kube, budem mat dostatocny prijem na nejaky ten nadstandard a take uspory, aby som nemusel pracovat do 85ky. a ak ani to, tak vypijem savo.
Nechýba mi v podstate nič, chcem žiť tam, kde bude môj muž a to aj robím. Kde ma potrebuje mať ako oporu tam som. Kde sa rozhodol podnikať tam som s ním, je pre mňa priorita. Čo ale robím aby som žila podľa svojich predstav je asi práca v zahraničí vďaka ktorej si tento rok kúpim svoj vlastný vysnívaný byt za svoje vlastné peniaze bez hypo. O všetkých mojich snoch a túžbach vie samozrejme partner. A mám dobrý pocit z toho čo som dosiahla a z toho aký mám život. Som s ním spokojná a dúfam, že dlho budem.
Keď sa obzriem späť mám pocit, že neustále niekam utekám vždy si toho nabalím hrozne veľa a nič nestíham na 100% (veľa ľudí si povie preboha veď si študent teraz máš najviac volna....nie každý to tak ma nie každý po škole robí hovno- len hovorím lebo neustále sa dospelí pozeraju "čo prosím ťa také robíš" ) ale hej baví ma to ak nemám čo robiť som depresívna čiže som v podstate spokojná ale veľmi rada by som sa naučila jazyk lebo je veľmi dôležitý a tak trochu som šmatlák naň inak si idem za všetkým čo ma baví peknou priamou cestou mam okolo seba super ľudí a som s nimi šťastná
Podľa mňa je život neskutočne fajn! Hlavne ked viem že mám okolo seba skvelých ľudí a je ich ešte veľa čo sú super ale ich nepoznám. Zbožňujem nových zaujímavých ľudí. Alebo to, ked len náhodou stretnem nejakú starú pani a popraje mi veľa šťastia. To je krásne!
Stále sa snažím robiť niečo pre budúcnosť. A robím to, čo ma baví. A je žiaľ veľa vecí ktoré nestíham ale chcela by som.. Tak sa to snažím veľa obmieňať. Ale mojím takým snom je cestovať veľa a hrať na ulici a pozrieť sa po jazzových kluboch. Ale aj to raz bude!
Nie som povahovo usposobena na zivot proste
Mam ho fajn, je ovela viac horsích zivotov, nez ten moj, ako je lepsich od neho. Ale asi ani keby som bola majsterka sveta prezidentka milionarka drzitelka Nobelovej ceny, tak sa z toho az tak nepotesim, lebo som nevysporiadane postpubertalne hovno
zijem povedzme, ze pekny zivot, ale chyba mi vela veci aj, chyba mi rodina, praví priatelia, laska, to asi tak najviac, chcem zit tam kde zijem, chcem sa venovat zachranovaniu sveta medicinskemu vyskumu, starat sa o ludi, ktorych mam rada. Spravila som to, ze som kazdy den pracujem na svojej osobnosti aby som bola cielavedoma a naucila som sa vtierat ludom a vytvarat si kontakty aby som sa dostala tam kde som, trvalo mi to dost dlho, mam sa komu zdôverit niekedy, ale ja sa nezdôverujem a mam dobry pocit z toho co som dosiahla, len obcas ako napr tento vikend, ktory mam cely pracovny rozmyslam ci to stoji za to
,,Žijete krásny život alebo vám niečo chýba. Čo vám chýba?,,
- nežijem krásny život, z môjho pohľadu žijem úplne bežný radový život bežného moderného mladého človeka, ktorý ale už neštuduje ale pracuje a snaží sa si zorganizovať život čo najvýhodnejšie a najpohodlnejšie... chýba mi viac ľudí okolo mňa ktorí by uvažovali podobne ako ja a chýba mi partnerka ktorá by mi bola aspoň v niektorých veciach podobná.
,,Kde chcete žiť? Čomu sa chcete venovať? Čo ste spravili preto, aby ste žili podľa svojich predstáv? Ako dlho vám to trvalo?,,
- chcel by som žiť buď tu na slovensku, alebo v česku .. prípadne si viem predstaviť život v anglicku ešte..chcel by som sa venovať hlavne svojmu osobnému rozvoju, rozvoju vzťahov s ľuďmi a získavaniu nových informácií z oblastí technológií a vedy, prípadému zlepšovaniu a zjednodušovaniu života...začal som si odkladať financie a aktívne premýšlam o zlatom oslíkovi ktorého keď zatrasiem vytlačí mi dukáty, len to chce ešte trochu viac času, peňazí a hlavne zmenených podmienok - na ktorých sa samozrejme pracuje ... trvalo je zlá otázka ... trvá mi to ... a trvá to už dajme tomu rok a pol..
,,Máte sa komu zdôverovať o snoch?,,
- mám sa komu zdôveriť len ťažko povedať či to tých pár ľudí skutočne zaujíma, myslím si že minimálne jedného ale áno a to ma teší.
,,Máte dobrý pocit z toho, čo ste dosiahli?,,
- zatial som nedosiahol nič čo by ma trvalo uspokojilo, čiže odpoveď je nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
pokial ide o idealny zivot, pripadaju do uvahy dve moznosti. bud to si nejaky ten rok odmakam v nejakej firme v norsku, kde budem mat malicky dom vo fjorde a ked pojdem do dochodku (NAJNESKOR v 45ke), naucim sa rozumne investovat, nech uz naveky vyzijem z usetreneho kapitalu a kupim si letny dom na kube. ked sa mi nebude chciet mrznut v norsku, pojdem na kubu, budem sediet na plazi, fajcit cigary, pit rum, zrat ovocie a obtazovat pekne dovolenkarky. dalsia moznost, nebudem lenivy kus odpadu spoliehajuci sa na teply flek vo firme, ale zacnem fest fest makat na vlastnych projektoch a do 35ky budem velmi uspesny. budem zit klasicky uponahlany zivot klasickeho uponahlaneho podnikatela, az kym ma netrafi slak. a este tretia moznost. vravel som, ze su dve? klamal som. kedze som ozaj lenivy a faktom je, ze sa mi ani omylom nechce presadzovat sa v cudzine, je to asi ta najpravdepodobnejsia moznost. sice nie vysnivana, ale povedzme, ze prijatelna a realna. teple miestecko vo firme budem mat na slovensku, zabudnem na letny dom na kube, budem mat dostatocny prijem na nejaky ten nadstandard a take uspory, aby som nemusel pracovat do 85ky. a ak ani to, tak vypijem savo.
j a mozno si najdem priatelku.
Stále sa snažím robiť niečo pre budúcnosť. A robím to, čo ma baví. A je žiaľ veľa vecí ktoré nestíham ale chcela by som.. Tak sa to snažím veľa obmieňať. Ale mojím takým snom je cestovať veľa a hrať na ulici a pozrieť sa po jazzových kluboch. Ale aj to raz bude!
Mam ho fajn, je ovela viac horsích zivotov, nez ten moj, ako je lepsich od neho. Ale asi ani keby som bola majsterka sveta prezidentka milionarka drzitelka Nobelovej ceny, tak sa z toho az tak nepotesim, lebo som nevysporiadane postpubertalne hovno
svoje poklady lásky a viery v Boha si ukladajte v nebi, na zemi sú vám nič platné, tie si po smrti so sebou nezoberiete....
- nežijem krásny život, z môjho pohľadu žijem úplne bežný radový život bežného moderného mladého človeka, ktorý ale už neštuduje ale pracuje a snaží sa si zorganizovať život čo najvýhodnejšie a najpohodlnejšie... chýba mi viac ľudí okolo mňa ktorí by uvažovali podobne ako ja a chýba mi partnerka ktorá by mi bola aspoň v niektorých veciach podobná.
,,Kde chcete žiť? Čomu sa chcete venovať? Čo ste spravili preto, aby ste žili podľa svojich predstáv? Ako dlho vám to trvalo?,,
- chcel by som žiť buď tu na slovensku, alebo v česku .. prípadne si viem predstaviť život v anglicku ešte..chcel by som sa venovať hlavne svojmu osobnému rozvoju, rozvoju vzťahov s ľuďmi a získavaniu nových informácií z oblastí technológií a vedy, prípadému zlepšovaniu a zjednodušovaniu života...začal som si odkladať financie a aktívne premýšlam o zlatom oslíkovi ktorého keď zatrasiem vytlačí mi dukáty, len to chce ešte trochu viac času, peňazí a hlavne zmenených podmienok - na ktorých sa samozrejme pracuje ... trvalo je zlá otázka ... trvá mi to ... a trvá to už dajme tomu rok a pol..
,,Máte sa komu zdôverovať o snoch?,,
- mám sa komu zdôveriť len ťažko povedať či to tých pár ľudí skutočne zaujíma, myslím si že minimálne jedného ale áno a to ma teší.
,,Máte dobrý pocit z toho, čo ste dosiahli?,,
- zatial som nedosiahol nič čo by ma trvalo uspokojilo, čiže odpoveď je nie