milujem véčka...ale ono tá konštrukcia sa skoro vždy používaním dojebe, takže si ich nekupujem...zostávam pri klasike...dotykový a ani vysúvací by som nezniesla.
Nemám rada tieto novodobé kktiny, ak by som sa mala rozhodnúť medzi dotykovým vysúvacím a nejakou starou šunkou s bezfarebným displejom, tak si vyberiem tú šunku!
Preferuje klasickú konštrukciu,ale v budúcnosti nevylučujem, že vyskúšam aj dotykovku.Vysúvací pre mňa rozhodne nie je pretože ako sa poznám stále by som sa s ním hral No a vyklápací by pri mne a pri mojej nešikovnosti asi dlho nevydržal
Ja mám rád ruské, čo reagujú na údery kladivom, to sú tuším z kategórie Hardcore-Dotykových... a ešte zaznamenávajú silné otrasy, škoda len tej ceny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
tímto som samozrejme nikoho nechcel uraziť, lebo tým pádom by som urazil aj seba
Nemám rada tieto novodobé kktiny, ak by som sa mala rozhodnúť medzi dotykovým vysúvacím a nejakou starou šunkou s bezfarebným displejom, tak si vyberiem tú šunku!
ako nereagujú??????
Ale keď bude určite nejaká novinka síce už neviem si predstaviť ani aká, bude to zrejme ona
tolko krat mi padol, odrcal sa v taske............a isiel
a. funkčný
b. odolný voči pádu do piva
c. odolný voči pádu do vody
d. odolný voči šmareniu o stenu
e. s baterkou, ktorá vydrží min. 4 dni
f. dostatočne hlučný, aby ma zobudil jeho budík
Tak
nechápem túto mániu mobilov s dotykovým displejom..pri mojom systéme používania že hodím kľúče mobil do jedného vrecka by to nedopadlo dobre