ja osobne som sa nikdy neučil, snažil som sa o tom čo ma zaujíma dozvedieť jednoduchším spôsobom, nechal som si rozprávať ... je to omnoho účinnejšie viesť konverzáciu a snažiť sa vykonávať nejakú činnosť a tak sa "naučiť"
Venujem sa iba tomu co ma bavi alebo viem, ze v zivote mi na nieco je that means: bio, chem, anj, njz, mat, fyz ostatbe debiliny ako dej, obn... z vysoka j*bem a na tahakoch ich davam na jednotkach a slovina je osobitna kategoria - neznasam ju, nevidim v nej zmysel ale musim sa ju ucit kvoli mature
všetky sa učím čo najlepšie, lebo som sa ešte nerozhodla čo chcem študovať na VŠ a som natoľko pedantná, že nedovolím aby som z niečoho mala horšie známky ako 1, 2 poprípade 3
úprimne sa moc neučím, my si upevňujeme triednu spoluprácu Ale tak snažím sa mať 1ky a 2ky, občas sa pritrafí 3ka učím sa to, z čoho mám záujem maturovať a ostatné sa snažím , ale keď je človek na fyziku debil , tak je na ňu proste debil, bodka
ja som to mala opacne, ucila som sa len to, co ma nebavilo/co som nevedela a z toho som mala potom tiez 1,2. a predmety co ma bavili/co som vedela som sa nemusela nikdy ucit 8) proste bola som pre niektorych bifla
no už na strednej treba rozmyslat co budem dalej robit a podla toho sa aj ucit. Pokial znamky nepotrebujes na vysoku (podla mna je strasna blbost ked sa priemeru znamok priklada velky vyznam), tak ries len co ta bavi a maturitne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale všetko robím na poslednú chvíľu