Ahojte. Je tu prosím niekto, kto sa vyzná do alergo-imunologickej oblasti? Som po vyšetrení u alergologičky a mal by som zopár otázok. Dúfam, že sa niekto odborne zdatný nájde, poprosím súkromnú správu. Ďakujem veľmi pekne
inak dosť odborne zdatných je na tejto skupine, skúšala som to na nich, keď som mala ja nejaké otázky
ide však väčšinou o pacientov, čo sa voľačo naučili, nie o nejakých záujemcov » www.facebook.com/groups/13517181... no hlavne čo sa týka imunity, infekcií (hlavne tých uvedených v nadpise) a čítania výsledkov labáku, furt tam niekto fotí tie papiere, možno aj nejaké výsledky ohľadom alergie by rozlúštili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ide však väčšinou o pacientov, čo sa voľačo naučili, nie o nejakých záujemcov » www.facebook.com/groups/13517181...
no hlavne čo sa týka imunity, infekcií (hlavne tých uvedených v nadpise) a čítania výsledkov labáku, furt tam niekto fotí tie papiere, možno aj nejaké výsledky ohľadom alergie by rozlúštili