chcel by som sa zoznámiť s dievčaťom, ktoré žiaľ trpí na túto chorobu. Mám 23 r. a síce nemám túto diagnózu, mám podobný problém. Veľmi rýchlo prichádzam o vlasy. Je to pre mňa ťažké a pre dievča to bude určite ešte horšie. Ľudia s týmto problémo
budete spolu vypplakavat nad problemom to vas zceli potom sa vezmete a budete spolu zit krasny dlhy zivot , vas vztah bude posilneny tym ze vam vypadavaju vlasy, gg
načo sa ozývate? tam si žite tie vaše bezproblémové životy.. všetci ste vtipní hrdinovia pokiaľ ste zdraví, ale keď budete mat vážne zdravotné problémy, potom budete maminke vyplakávať v náručí.
@sveter poviem Ti niečo hnusné, ale kedže si očividne nedozreté hlúpe decko čo už. Prajem Ti, aby ti vypadali všetky vlasy, ani pes po tebe neštekne a doma sa zakomplexuješ, skončíš u psychiatra. Do roka a do dňa. drž sa hctib
@10 a neviem ci o tom vies, ale kazdy ma svoje problemy, tak netreba hned utocit na ostatnych, kazdy ma v zivote vlastne prekazky, len nie kazdy o tom dokaze alebo chce rozpravat, preto o nich nevies...
ale snad najdes co hladas
@7 sveter reagovala na druhý komentár, preto aj na začiatok napísala @2 , ale aj keby nie, ako môžeš niečo také napísať inému človeku?.. "Oko za oko.. a svet bude slepý."
ok, nepoznáš to tu, tak ale potom by som sa krotila v reakciách..
@luc.ka ty nevieš akú mám chorobu, strata vlasov je len sprievodný jav, tak nebudme zase všetci múdry..názor, že všetko okrem smrti na rakovinu je OK je dosť chabý názor..ale aspoň vidím aký ľudia chodia na tento portál. (nie nie, ja som tu registrovaný asi pol hodinu)
mas pravdu, neviem, cim po fyzickej stranke (narozdiel od dusevna, co tu uz niekde v @11 bolo nacrtnute) trpis, ale z tebou napisaneho vyplyva, ze vypadane vlasy ta trapia najviac.
rozhodne netvrdim, ze mimo rakoviny je vsetko ok, nemusis si vymyslat, iba stratu vlasov konkretne povazujem za naozaj primitivny problem v porovnani s tym, ake pliagy ludi zvyknu trapit a ake fatalne nasledky na zivot mavaju.
@tomxxtom
a co ak som vtipny hrdina a pritom niektore dni som rad ze sa pre bolest chrbta postavim na nohy? Co vyhravam? 8)
nikto tu na teba neutocil, akurat sa vyjadril k teme ako vedel ( to ze dvaja retardovane je uz o inom), ale ako tak kukam tak nadavat ostatnym si zacal ty kamarat
@ygor nerád by som si tu porovnával velkosti problémov.. vlasu sú len sprievodný jav a dalej to rozpytvavat nechcem...ano vybehol som ja, nastvala ma to dievca, ktore vlastne reagovalo na nieco ine, čo ma mrzi...nechal som sa uniest
@tomxxtom vsak porovnavat ani netreba.
ono len staci obcas zdrava davka sebereflexie a uvedomenia si, ze pristup na net otvara brany hockomu, mozno aj ludom ktorych nazory nam nie su zrovna po chuti.
@7 PROSÍM? v podstate som sa ťa zastala, reagovala som na komentár číslo dva, ktorý sa mi zdal jebnutý a ty mi len za to, že si to nepochopil praješ, aby mi vypadali vlasy? akože seriózne? a presne ako hovorí aprilynne, aj keby som sa k tebe skutočne vyjadrila zle, ako môžeš niekomu priať niečo o čom sám vieš, že je strašné? normálne si ma nasral.
@sveter no a to je tu iba par hodin a uz ta sere, teba sere asi aj zivot ber ako srandu, inak hore pisal ze on nevedel ze reagujes na prispevok dva necitas? byt tebou tak utekam do kupelne pozriet ci ti vlasy nepadaju si prekliata
@niktozaujimavy ty ma tiež sereš a si tu dlhšie ako on.
a nie, nečítala som si všetky komentáre, nevedela som, že je to potrebné, každopádne stále platí, čo som povedala aj napriek tomu, že sa medzitým ospravedlnil.
neviem prečo máš potrebu hodnotiť môj život a robiť si srandu z toho, že by mi mohli padať vlasy.
prosím ťa, už sa do budúcnosti ku mne nevyjadruj, dosť ma to otravuje, ďakujem.
@sveter a ty sa mozes ku kazdej kokotine? tak si daj sveter vonku je zima a netrus blbosti po nete nebudem vysavat sa bavym myslel som to jak srandu ale ty zjavne ani to nechapes, tazke stebou.
@niktozaujimavy prepáč ale ja som na teba nikdy nereagovala prvá, ty máš nejakú silnú potrebu sa ku mne ozývať a dávať ma "dole".
nerada to takto hovorím, ale myslím si, že si kokot, prosím ťa, neotravuj môj život svojimi jebnutými a trápnymi slovami, vďaka.
myslim si ze @peculiar ma pravdu, nemal by si si hladat z rovnakym problemom, u nas je jeden na voziku a nehladal taku istu ale ma normalnu fesandu, dvaja rovnaky by nebolo dobre a tu ako vidis sa len budeme vadit kedze je tu sveter este nech dojde klavdika a je to v passe myslim ze ak nejaka bude tak ts dostanes a plochu neries radsej nereaguj lebo to len pokazis ak chces mat uspech mam kamarata ma leukemiu a dnes su kratke vlasy v mode ja uz by som si ho po tolkych rokoch ani nevedel predstavit s vlasmi.
@zajkousko akože, vážne? .D
stále niečo vypisuješ či kopčíš o uhranutiach, prekliatiach a praktikách temnej mágie a potom tu sympatizuješ s niekým, kto niekoho (dokonca veľmi txt- artikulovane) zaklína?
ad. inzerát samotný: poznám min. jedného človeka s alopéciou a zjavne to preňho ani pre ostatných nie je dôvodom pre uťahovanie sa do klubu alopetikov (nehovoriac o tom, že nájsť na základe takto raritnej diagnózy niekoho kompatibilného je imo skoro nemožné, ale dobre, no).
@36 ja len dufam ze uz si konecne @admin vsimne toho otravneho chudaka ktory tu len kazdeho otravuje a pritlaci na tomasa aby konecne nieco urobil aj s polofunkcnym blokovanim ktore ten jebo vyuzil na to aby mohol donekonecna grcat svoje dementne nazory ludom ktori o to nemaju najmensi zaujem
Ahoj @Tomxxtom
Viem aké ťažké to teraz asi máš..sám mám problémy so štítnou žľazou a vypadávanie vlasov ako bonus k tomu..
Prakticky dva roky som sa preto bál vyjsť von z domu s nezakrytou hlavou, začal som sa ľutovať, izolovať od ľudí.. prosím ťa uvedom si, že nesmieš dovoliť aby ťa to ovládlo .. Je to ťažké pre každého, no vedz, že málokto ťa bude hodnotiť podľa toho či máš alebo nemáš vlasy (Tak ako ty si túto skutočnosť nevšímaš na druhých). Neviem o aký druh alopecie ide v tvojom prípade, ak je to alopecia areata alebo totalis veľmi s tebou súcitím.. Drž sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale snad najdes co hladas
ok, nepoznáš to tu, tak ale potom by som sa krotila v reakciách..
podla mna to chce zamerat sa na ine veci, zit.
su na to lieky, predpisuje to kozny ale da sa to aj zohnat myslim. vlasy dorastu ale ked to prestanes brat zasa vypadnu.
ale to ak ide o klasicke vypadavanie valsov aka testosteron
ak si po chemopteraii tak neviem...
kazdopadne to stoji aspon za pokus
mas pravdu, neviem, cim po fyzickej stranke (narozdiel od dusevna, co tu uz niekde v @11 bolo nacrtnute) trpis, ale z tebou napisaneho vyplyva, ze vypadane vlasy ta trapia najviac.
rozhodne netvrdim, ze mimo rakoviny je vsetko ok, nemusis si vymyslat, iba stratu vlasov konkretne povazujem za naozaj primitivny problem v porovnani s tym, ake pliagy ludi zvyknu trapit a ake fatalne nasledky na zivot mavaju.
a co ak som vtipny hrdina a pritom niektore dni som rad ze sa pre bolest chrbta postavim na nohy? Co vyhravam? 8)
nikto tu na teba neutocil, akurat sa vyjadril k teme ako vedel ( to ze dvaja retardovane je uz o inom), ale ako tak kukam tak nadavat ostatnym si zacal ty kamarat
ľudská pýcha nepozná hraníc, každého raz zahubí a ako si písal, príde čas, keď sa aj oni budu trpieť....
ono len staci obcas zdrava davka sebereflexie a uvedomenia si, ze pristup na net otvara brany hockomu, mozno aj ludom ktorych nazory nam nie su zrovna po chuti.
a nie, nečítala som si všetky komentáre, nevedela som, že je to potrebné, každopádne stále platí, čo som povedala aj napriek tomu, že sa medzitým ospravedlnil.
neviem prečo máš potrebu hodnotiť môj život a robiť si srandu z toho, že by mi mohli padať vlasy.
prosím ťa, už sa do budúcnosti ku mne nevyjadruj, dosť ma to otravuje, ďakujem.
nerada to takto hovorím, ale myslím si, že si kokot, prosím ťa, neotravuj môj život svojimi jebnutými a trápnymi slovami, vďaka.
stále niečo vypisuješ či kopčíš o uhranutiach, prekliatiach a praktikách temnej mágie a potom tu sympatizuješ s niekým, kto niekoho (dokonca veľmi txt- artikulovane) zaklína?
ad. inzerát samotný: poznám min. jedného človeka s alopéciou a zjavne to preňho ani pre ostatných nie je dôvodom pre uťahovanie sa do klubu alopetikov (nehovoriac o tom, že nájsť na základe takto raritnej diagnózy niekoho kompatibilného je imo skoro nemožné, ale dobre, no).
@2 ugh, ne-sranda, no.
ano sympatizujem, lebo sám som ťažko chorí a je mi z takýchto ľudí na grc...
zrejme si musí každy prejsť svojim "krížom, aby pochopil bolesť druhého....
ale priať im to "do roka a do dňa"?
zrejme použil dobré známy výrok z filmu Psohlavci
"Lomikare, do roka a do dňa volám te pred soudnu stolici Boží!"
Viem aké ťažké to teraz asi máš..sám mám problémy so štítnou žľazou a vypadávanie vlasov ako bonus k tomu..
Prakticky dva roky som sa preto bál vyjsť von z domu s nezakrytou hlavou, začal som sa ľutovať, izolovať od ľudí.. prosím ťa uvedom si, že nesmieš dovoliť aby ťa to ovládlo .. Je to ťažké pre každého, no vedz, že málokto ťa bude hodnotiť podľa toho či máš alebo nemáš vlasy (Tak ako ty si túto skutočnosť nevšímaš na druhých). Neviem o aký druh alopecie ide v tvojom prípade, ak je to alopecia areata alebo totalis veľmi s tebou súcitím.. Drž sa