Si ambiciózny človek? Ak áno, čo sú tvoje najväčšie ciele? Je niečo, čo chceš v živote dokázať? A ak áno, stretávaš sa s skôr s povzbudivými alebo výsmešnými reakciami okolia?
som proste človek a dosiahnuť a dosahovať chcem hlavne to čo má pre mňa hodnotu a zmysel ...
v poslednej dobe čím viac som úprimný k ľuďom čo sa týka veci na ktorých mi záleží a ktoré chcem, stretávam sa s veľkým nepochopením a skôr takým akoby odporom voči tomu ... jedná sa hlavne o ľudí mne najbližších a s ktorými chodím často do kontaktu ... začínam proste prehodnocovať úroveň úprimnosti a komunikacie s ľuďmi pretože ako podporu skôr dostávam opak a inak to asi nejde, teda skôr s netoleranciou sa stretavam voči mne ...
moje najväčšie ciele sú zmaximalizovať voľný čas, tak isto zvýšiť finančný profit a zriadiť si vlastné bývanie
Tak urcite. Chcem zit vo Svedsku a potom rozne vo svete, pracovat v labaku, pracovat ako tlmocnik, spravit si phd, pomahat v neziskovkach, byt hudobnik a na stare kolena spisovatel.
Som ambiciózna ale neviem presne určiť v akej oblasti. A podľa mňa ľudia sa málokedy vysmievajú tomu, kto niečo robí. Skôr sa vysmievajú tomu, čo stále hovorí čo by chcel robiť a aj tak to nikdy nespraví- čo vlastne už ani nie je ambicióznosť, čiže tá otázka sama o sebe je dosť zvláštna.
mam ambicie, nie nejak zvlast vysoke, netuzim po slave, staci mi hlavne, aby som sama sebe nieco dokazala a mala tak zo seba dobry pocit, co pride potom neviem, mozno sa tie ciele znova posunu vyssie a s tym aj nejaka ta tuzba po uznani, no zatial moje ciele su velmi skromne, idem si za nimi, nejde to rychlo, no lepsie ako vobec
Všetko, po čom túžim je, aby som si našiel manželku, s ktorou sa budeme mať radi, deti, ktoré sa budeme snažiť vychovať najlepšie, ako vieme a hlavne, aby sme boli všetci zdraví, bez finančnej tiesne a mali sa radi.
Nužžž.. Jednak mám megalomanské sny a sebavedomie, jednak som maximálne pasívna a neschopná
Ak to obmedzím na tú ambicióznu stránku, chcela by som mať PhD, ovládať plynule aspoň tri cudzie jazyky, viesť nejaký populárny blog, pracovať na významnom a úspešnom a priemyselnom projekte a v úplne ideálnom scenári by som chcela po štyridsiatke profesionálne tetovať, mať vlastnú značky farby na vlasy a srať na korporátne prostredie
A tak skromnejšie by som to zredukovala na PhD, tie jazyky, prácu v obore a normálnu zrakovú ostrosť a overall zdravie.
tak slovo ambiciózny väčšinou ľudia spájajú s oblasťou vzdelávania (štúdium) a potom s prácou... takže asi nie som
mám svoje sny a ciele... ale súvisia skôr so vzťahom, bývaním, oddychom podľa môjho vkusu a tak no...
relatívne sa dá povedať že mám plány do života, čiže nežijem len tak zo dňa na deň a nečakám že čo bude... ale proste do istej miery viem čo chcem... ale myslím si že nespadám do kategorie ambiciozny
moje ambície sú nájsť si manželku ktorá ma bude nadovšetko milovať bude pri mne stáť v dobro maj zlom budme spolu vychovávať deti budeme bývať nikde v domčeku z bazénikom a veľkou garážou :3 a obaja budeme pracovať a milovať sa každý večer a vždy byť šťastný že sme spol ua že máme deti proste ja chcem žiť bezstarostný život to sú moje ambície
minulý týždeň som si kúpil notesík, dnes som o nich začal premýšľať a hľadal si k nim obrázky, ktoré si dam vytlačiť a spíšem si to všetko a nalepím...následne sa ide makať, aby sa všetky naplnili
moj najaktuálnejší ciel je pracovať na lepšej postave akú som mal doteraz a pomaličky ale isto sa mi to darí... a zistil som že aj kedysi 63 kilový deee môže raz vyzerať ako človek...
No ambiciami by som to nenazvala ale raz som si povedala ze prezijem 3 storocia ... cize uz len nejakych 85 rokov
A tiez chcem byt po smrti pouzita na lekarske ucely co sa sice s tym prvym asi trochu vylucuje ale nevadi
Ale inak pre to absolutne nic nerobim skor naopak takze sa to asi nerata
Niekde som čítal, že ked človek nezdieľa svoje plány/ambície s inými, tak je väčšia šanca, že sa mu podarí ich dosiahnuť... Preto si idem pomaličky a v tichu za svojím... :letim:
@20@22 @narazuvzdornaa tak ja by som taký ten projekt, zhruba taký jako popisuješ aj mala, ale už takmer 2 - 3 roky mi leží v šuflíku, a čaká na prepísanie :p 8) :letim:
takže to sú ( +- celé) moje ambície - dosiahnut s ním úspech
..a když ne, tak Lídl, /Tesco čaká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
v poslednej dobe čím viac som úprimný k ľuďom čo sa týka veci na ktorých mi záleží a ktoré chcem, stretávam sa s veľkým nepochopením a skôr takým akoby odporom voči tomu ... jedná sa hlavne o ľudí mne najbližších a s ktorými chodím často do kontaktu ... začínam proste prehodnocovať úroveň úprimnosti a komunikacie s ľuďmi pretože ako podporu skôr dostávam opak a inak to asi nejde, teda skôr s netoleranciou sa stretavam voči mne ...
moje najväčšie ciele sú zmaximalizovať voľný čas, tak isto zvýšiť finančný profit a zriadiť si vlastné bývanie
v čom?
no poslednú dobu sa čosi zlomilo a ja som sa transformovala v lenivú flegmatickú apatickú chrapač
čím som staršia, tým mám menej snov a ambícií, ide mi čisto len o akési ,,preplávanie" a miestami ma to dosť deprimuje
ale určite som dakedy dajaké mala tak si spravím nové čoskoro
aké milé
a čo ked neviem čo chcem , ako to mam zistit ?
Ak to obmedzím na tú ambicióznu stránku, chcela by som mať PhD, ovládať plynule aspoň tri cudzie jazyky, viesť nejaký populárny blog, pracovať na významnom a úspešnom a priemyselnom projekte a v úplne ideálnom scenári by som chcela po štyridsiatke profesionálne tetovať, mať vlastnú značky farby na vlasy a srať na korporátne prostredie
A tak skromnejšie by som to zredukovala na PhD, tie jazyky, prácu v obore a normálnu zrakovú ostrosť a overall zdravie.
A myslím si, že po čase sama prídeš na to, čo chceš.
mám svoje sny a ciele... ale súvisia skôr so vzťahom, bývaním, oddychom podľa môjho vkusu a tak no...
relatívne sa dá povedať že mám plány do života, čiže nežijem len tak zo dňa na deň a nečakám že čo bude... ale proste do istej miery viem čo chcem... ale myslím si že nespadám do kategorie ambiciozny
A tiez chcem byt po smrti pouzita na lekarske ucely co sa sice s tym prvym asi trochu vylucuje ale nevadi
Ale inak pre to absolutne nic nerobim skor naopak takze sa to asi nerata
A v poslednej dobe som sa skôr stretla s tým, že mi neveria, že tie veci dokážem.
@narazuvzdornaa tak ja by som taký ten projekt, zhruba taký jako popisuješ aj mala, ale už takmer 2 - 3 roky mi leží v šuflíku, a čaká na prepísanie :p 8) :letim:
takže to sú ( +- celé) moje ambície - dosiahnut s ním úspech
..a když ne, tak Lídl, /Tesco čaká
(nj, trochu kus v štýle *bud žebrák - nebo král*