Čaute, mám taký problém... Pred pár dňami som si aktualizoval na mojom telefóne (Huawei Ascend G300) android z verzie 2.3.2 na 4.0.3... Chcem sa spýtať či sa to dá nejako vrátiť späť, že by som si stiahol odniekaľ z netu android 2.3.2 a nejako preinštalov
@filipkoo@hoperpohroma tovarenske nastavenia iba vymazu vsetky data a daju telefon do povodneho stavu ale nedowngraduju firmware alebo verziu androidu na nizsiu verziu...
@77hanes77 neviem, ci sa rozpravame o tej istej veci, ja nehovorim len o resetovani NASTAVENI, ale kompletne celeho zariadenia do takeho stavu, v akom mi bol dodany, tj. aj so starsim androidom
a este raz - tuto vec som spravila a mala som zas stary android
@hoperpohroma Ešte som sa s tým nestretol ... factrory reset je obnovenie výrobných nastavení ... Vymaže to všetky dáta užívateľa a aplikácií v mobile a tým to hasne ...
@hoperpohroma Zatiaľ som to na rôznych telefónoch od Samsungu, LG a Sony nevidel, že by factory reset downgrade-ol celkovo celý Android na staršiu verziu.
@filipkoo ale ved mne sa to tak normalne podarilo O.o potom naozaj nerozumiem, co som s tym carovala, ale urcite sa mi downgradol zas na honeycomb, lebo som ho potom zas upgradovala O.o ja som do technickych veci noob, cize nie som si vobrc ista, ako to funguje, ale mne to jednoducho tak urcite islo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@3rz00 návod máš tu : » tinyurl.com/d6nx3nj...
a este raz - tuto vec som spravila a mala som zas stary android
» forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-sla...
Pozeral som ale je to downgrade len pre telefony kúpené cez Vodafone... a to môj žiaľ neni...:/