od minuleho mesiaca mam samsung galaxy advance a nejako od dnes rana mi prestali fungovat mobilne data - zapnem mobilne data, ale nevyskoci ikonka (ako vedla casu slight_smile: a ani nefunguje net .. mozete mi dakto poradit? bo este das ty
máš kredit?
Inštaloval si niečo? Menil si niečo? Po akej udalosti ti to nejde? Skúšal si to aj na iných miestach ako u teba doma?
Vyskúšaj update, pokiaľ myslíš oficiálny, tak ten je OTA len cez telefón kdesi v settings > about ak sa nemýlim (neviem, neinštalujem oficiálne update-ty)
mám kredit, 19 centov ale mám! ale myslím si, že to je jedno, lebo mám tmobile keď si nabijem kredit, mám na 2 týždne zadarmo net a prešiel možno týždeň.
neinštaloval nič, len hru, nemenil nič, po akej udalosti?
po spánku neviem, proste som vstal a nejde..
a hej skúšal, v meste a teraz doma. (ved to je jedno, na 3g net stačí mať signál nie)
nastavenia>bezdr. pripojenie ... > mobilne siete > nazvy pristupovych bodov > menu(tlacitko) >obnovit predvolené a nič.. ale mne pri zapnutí ani nevyskočí ta ikonka vedľa hodín čo je ako ukazovateľ downloadu a uploadu (šípky proste)
@dconan to je v pohode, to by aspon nacitavalo a ukazovalo indikator downloadu .. ale3x pisem, ze mne ten indikator ani nevyskoci po zapnuti mobilnych dat, co stale doteraz zobrazilo hned po zapnuti
poslal som prazdnu sms na 222 (ziskas 2eura kredit, pri nabiti odcitaju), takze problem s kreditom uz nie je, ale este stale problem nezmizol. nejake riesenie pls?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
(vyplnil som nadpis az po prispevku a mal v hlave ten update)
Inštaloval si niečo? Menil si niečo? Po akej udalosti ti to nejde? Skúšal si to aj na iných miestach ako u teba doma?
Vyskúšaj update, pokiaľ myslíš oficiálny, tak ten je OTA len cez telefón kdesi v settings > about ak sa nemýlim (neviem, neinštalujem oficiálne update-ty)
Ako toto môže byť všeličo.
mám kredit, 19 centov ale mám! ale myslím si, že to je jedno, lebo mám tmobile keď si nabijem kredit, mám na 2 týždne zadarmo net a prešiel možno týždeň.
neinštaloval nič, len hru, nemenil nič, po akej udalosti?
po spánku neviem, proste som vstal a nejde..
a hej skúšal, v meste a teraz doma. (ved to je jedno, na 3g net stačí mať signál nie)
nastavenia>bezdr. pripojenie ... > mobilne siete > nazvy pristupovych bodov > menu(tlacitko) >obnovit predvolené a nič.. ale mne pri zapnutí ani nevyskočí ta ikonka vedľa hodín čo je ako ukazovateľ downloadu a uploadu (šípky proste)
@frenkie477 ee skusim najprv fakt toto s inou sim
poslal som prazdnu sms na 222 (ziskas 2eura kredit, pri nabiti odcitaju), takze problem s kreditom uz nie je, ale este stale problem nezmizol. nejake riesenie pls?