@darkestangel no podľa mňa to bolo super teda ak ťa naozaj zaujímajú novinky zo sveta androidu a spol.. a zase tam bude niečo novšie ako keď som bola ja lebo to je pol rok dozadu.. sú tam aj súťaže o mobily a tak.. neviem išla by som znova len ma štvalo že som nevyhrala nič hehe
@domssy veď práve, že zaujímajú, inak by som nad tým ani neuvažovala.. v každom prípade som sa tam regla, takže asi idem a čo sa týka výhier, s mojím šťastím dopadnem rovnako ako ty, takže len kvôli tomu tam určite nechcem ísť
@darkestangel ale tak nikdy nevieš.. kôli súťaži.. tam získaš jedinečný kód registráciou na ich webe.. a tie kódy budú žrebovať alebo nejak tak už neviem presne..
@darkestangel ani nie myslím boli tam aj také menšie súťaže sa môžeš zapojiť že sa kreslil maskot androidu na pc a take srandy pomimo toť vše tak si to užij zajtra
@domssy ale ani minisúťaže neboli (teda žiadne súťaže..) iba Intel dal jednu otázku, utfg a ak odpovieš správne, dostaneš lístok a bude sa žrebovať v tombole inak absolútne nič také
@domssy neviem či skúpi, tých výhier bolo viac (1 tablet, (asi) 6 mobilov a 10 navigácií), neviem porovnať s predchádzajúcimi ročníkmi ale súťaž bola len jedna, a z toho tombola, a o zvyšok sa žrebovalo zo všetkých zúčastnených
@sapphirizing tak ja som tam nešla kvôli výhre a je mi jasné, že pravdepodobnosť vyhrať je nízka, ale hocikomu inému z triedy zo základky aj zo strednej by som tú výhru dopriala viac ako jemu..
@domssy tak daná fotka vznikla ešte pred tým ako sme šli do kongresovej haly, keď nás tá teta kontrolovala či sme zaregistrovaní potom keď už som sedela (počas prezentácií), tak uprostred, z každej strany dakto, takže tam som bola v zákryte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a najviac ma naštvalo toto:
môj najneobľúbenejší spolužiak zo ZŠ.. taká šviňa, a vyhrá to mobil (ak sa nemýlim).. to ma štvalo viac ako to že ja som nevyhrala