@kevin lenze jak som pisal. nehovorim ze to je raketova veda ale ak si nevies najst na webe, teda na XDA developers fore navod, tak by to bolo velke trapenie pre teba.
odporucam aby ti to spravil niekto znamy kto to uz robil alebo sa do toho aspon kusok vyzna.
ak do toho chces ist sam tak chod na XDA developers, najdi si thread pre svoj mobil a tam navod na unrootnutie telefonu. niekedy estre treba odomknut bootloader. nasledne sa tma da narvat novy recovery mod a potom najlepsie spravit zalohu aktualnej ROM a nainstalovat novu ROM
neviem ako je to pri tvojom fóne, no zisti si či nemusíš najprv odomknúť hboot, čiže bootloader, potom spraviť root až tak môžeš flashovať novú rom
všetky návody potrebné k tomu by si mal nájsť na XDA, dá sa to zmáknuť, ale ak si IT antitalent tak to nechaj spraviť niekoho schopnejšieho, len aby si ten telefón nebrickol
choď na fórum sgalaxy.cz a tam nájdeš všetko čo potrebuješ
ja som v tom telefóne mal android od verzie 2.1 až po jelly bean , všetko som na to flashoval aj linux som tam mal aj MIUI, CM, custom romky, android pre tablety 3.0 Honeycomb
v prvom rade potrebuješ ten telefón dostať do stavu kedy sa dá flashnúť (cez "trojhmat") a potom tam natrepeš už hocičo čo na ňom pôjde
@kevin nemusí byť prázdna a romka s pamäťovky sa flashuje cez CWM do ktorého sa dostaneš (ak ho tam máš) cez Vol.up + home+ on/off gombík na koniec malo by ti načítať také malé písmenká (niekde hore bude napísané Clockworkmod) a tam budú možnosti čo chceš robiť ....tak dáš install rom a vyberieš doťukáš sa k nej na pamäťovke a potom tam nahodíš aj gapps .... šak veď na to prídeš nač ti to tu rozprávam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ak chces od vyrobcu tak to by ti malo ponuknut same ak vyrobca vyda novu verziu resp v nastaveniach by sa mala dat spustit kontrola
keď dám aktualizovať, vypíše mi, že neni k dispozícií žiadna nová verzia
@dconan dokážeš mi s tým poradiť & bol by si taký láskavý a ochotný ?
odporucam aby ti to spravil niekto znamy kto to uz robil alebo sa do toho aspon kusok vyzna.
ak do toho chces ist sam tak chod na XDA developers, najdi si thread pre svoj mobil a tam navod na unrootnutie telefonu. niekedy estre treba odomknut bootloader. nasledne sa tma da narvat novy recovery mod a potom najlepsie spravit zalohu aktualnej ROM a nainstalovat novu ROM
všetky návody potrebné k tomu by si mal nájsť na XDA, dá sa to zmáknuť, ale ak si IT antitalent tak to nechaj spraviť niekoho schopnejšieho, len aby si ten telefón nebrickol
ja som v tom telefóne mal android od verzie 2.1 až po jelly bean , všetko som na to flashoval aj linux som tam mal aj MIUI, CM, custom romky, android pre tablety 3.0 Honeycomb
v prvom rade potrebuješ ten telefón dostať do stavu kedy sa dá flashnúť (cez "trojhmat") a potom tam natrepeš už hocičo čo na ňom pôjde
idem si urobit rom a mam drbnut ROM a Gapps na pamatovku.. ma byt pamatovka prazdna abo nemusi byt prazdna, alebo ako