Ahojte, potrebovala by som radu. Práve som nastúpila do Kvarty na osemročné gymnázium v Bratislave. Chcela by som prestúpiť na 4-ročné anglické bilingválne gymnázium. Rozmýšľam nad Českou v Novom meste alebo na Bilingválne gymnázium Jura Hronca na Novohra
Noo takže v prvom rade Bilingválne gymnázia sú 5-ročné, a čo sa týka spomenutých škôl tak Česká je súkromná ale nemá nejaké dobré meno nakoľko sa tam dostane každý kto zaplatí a na Jura Hronca je dosť ťažké sa dostať celkovo nakoľko je to jedno z najlepších gymnázií v Bratislave a tiež sa tam hlásia zväčša tí najlepší a keď nie si perfektná v matematike tak na tú školu môžeš rovno zabudnúť. Takže toľko k tomu
@marleymt .. @chris20 počula som že sa to dá tak že by som prestupila z gymnáziia na gymnázium a robila by som iba nejaké potvrdzovacie testy, aspoň čo sa týka českej. Matematika mi celkom ide zatial z nej mávam 2-ky. Hlavne českú mám bližsie od domu, ale tiež som nepočula na nu nejaké chvály.
@xxemmxx no neviem ale mám pocit že práve ten prvý ročník je o tom že máš zvýšený počet cudzieho jazyka a na tie ostatné predmety sa trošku dlabe.. Ale určite by som nevyberal školu že tá ktorá je bližšie domu pripadne keď chceš tak si pozri aj nejaké iné školy napríklad môj kamarát chodí na bilikovu, ale na nemeckú a keď bol na zápise tak mu povedali že keď sa bude poctivo pripravovať tak v maturitnom ročníku bude spokojný s oboma jazykmi.. Lebo predsa angličtinu vie už väčšia väčšina ľudí a požaduje sa aj druhý jazyk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov