najpv si rozmysli či fakt aj chceš potom študovať tú anj, prekladaťelstvo, alebo ísť do zahraničia, lebo ak ti tam po 2-3 rokoch dôjde že toho nechceš robiť tak bude už neskoro
ja chodím na normálne gymnázium a jediné bilingválne o ktorom niečo viem tak je to v Banskej Štiavnici a vraj dosť kleslo v posledných rokoch, ale to viem en z počutia
na vš do zahraničia ti stačia premakané certifikáty a netreba ti výhradne študium bilingválneho
a btw, nenapísala si mesto, či to je ako po celej sr hladáš?
@adelkahrabovska ale bude to tak aj v poslednom ročníku? a okrem toho ti stačí úroveň B2 pokiaľ viem na štúdium v zahraničí a tú máš aj na normálnom gympli
Ked som sla na bilingvalne tiez som bola na 100% rozhodnuta, ze chcem ist do zahranicia na VS ale uz ma to preslo za tie roky dost aj zalezi co chces studovat a ci sa chces vratit potom na SR. Ja osobne by som uz na to bilingvalne nesla. Uroven anglictiny nezavisi od skoly ale od ucitela a pristupu ziaka k tomu
Myslím že v Sučanoch na gymnpli je dobrá angličtina a výučba angličtiny. Niektoré predmety v angličtine (podľa toho akého dostaneš učiteľa) tam ale v angličtine až na tak dobrej úrovni niesu takže by som si rozmyslela aké predmety študovať a potom ísť na DOD spýtať sa priamo študentov na tie predmety aspoň cca a tak sa rozhodnúť. (aj keď nevieš ešte predmety cca vieš hádam či ťa baví viac humanitné alebo prírodovedné)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja chodím na normálne gymnázium a jediné bilingválne o ktorom niečo viem tak je to v Banskej Štiavnici a vraj dosť kleslo v posledných rokoch, ale to viem en z počutia
a btw, nenapísala si mesto, či to je ako po celej sr hladáš?