anglické knihy kto čítal aby to nebolo príliš zložité také jednoduché na pochopenie (učím sa aj 8 rokov a chcela by som prečítať a zlepšiť si svoju nedokonalú angličtinu) poradte nejaké knihy (beletriu romantickú ak by bolo niečo také)
Stopárov sprievodca galaxiou... Jeden chalan na intráku to mal, tak som si pár stránok prečítal... Ale keby som to predtým nečítal po česky, asi by to bolo kurevsky ťažké..
ja teraz čítam a zároveň počúvam A Song of Ice and Fire. je to fest dobré na angličtinu, keď to čítaš po anglicky a zároveň v slúchadlách počuješ anglickú audioknihu
@1 Hitchhikera necitaj v orginaly kym neprecitas minimalne 10 eng knih, Adams ma jeden z najfarebnejsich slovnikov aky som kedy videl. Ja osobne by som skusil Animal farm, alebo celkom v pohode su Steinbeckove knihy(Of Mice and men som precital, dalo sa to)
animal farm bola úplne prvá kniha, ktorú som prečítala a to som sa učila anglinu druhý rok. orwell ma vtedy úplne dostal. meg cabot je ľahká. a stopárov sprievodca, aspoň tá prvá kniha, sa mi zdala byť v pohode, viac som od neho nečítala.
@ygor Meno vetra mi prišlo lepšie, lebo som tam cítil fantasy atmosféru. a ten svet je tam fest dobre opísaný a premyslený (teraz hovorím aj o druhej časti). Sonf of Ice and Fire u mňa zatiaľ vyzerá skôr ako rozprávka o kráľoch a princeznách.
objednala som si Desert Flowers pretože je to dobrý film zaujal ma a ešte bol aj na sklade keďže P.S i love you nebol a dodávka bola až 3 týždne a to by som chcela mať niečo prečítané inak objednavali ste si už z martinu.sk? ja som si objednala už na obed a ešte nieje spracovaná a to som čakala že zajtra ju budem mať doma (keďže dodanie do 24 hod.) tak ako to je?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
aj tak sa mi viacej páči Meno Vetra... toto fantasy ak ma do 20 kapitol nechytí tak asi prejdem na niečo iné
A Meno vetra ma uz aj druhu cast? Alebo hovoris o ceskom vydani?