Ľudia čáááute, poradili by ste mi prosím nejakú efektívnu metódu ako sa naučiť anglicky? Samozrejme ovládam základy, ale chcem ešte viac, máte nejakú metódu?
Nestačí sa len bifliť teóriu, najlepšie sú asi konverzácie , filmy, knihy , hocičo , aj prekladanie textov pesničiek Mňa v novej škole vôbec anglinu tá učiteľka nenaučí , ale je to jediný predmet ktorý ma baví a ide mi tak som začala chodiť na konverzácie a to je dosť dobré Ale tie filmy bez tituliek sú tiež super spôsob
nájdi si chatfriend z Anglicka a píš si s ňou/ním pozeraj seriály, filmy v angličtine zo začiatku môžeš aj so slovenskými titulkami potom si tam daj anglické titulky a potom úplne bez Prekladaj si texty pesničiek, čítaj knihy v angličtine a neskôr postupom času môžeš aj odborné knihy v AJ
Čítať anglické knihy, pozerať anglické filmy a komunikovať s ľuďmi po anglicky..Aj knihy a aj filmy nájdeš v rôznych úrovniach, podľa toho, na akom lvli sa práve nachádzaš..Good luck !
Ahoj, určite by som odporúčala jazykové pobyty. My sme boli s kamoškou cez www.mstt.sk a konečne mám pocit, že rozumiem anglicky A okrem toho oznám veľa super nových ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jeden vadnejsi nez druhy