Rady, tipy prípadne pomoc ako si zdokonaliť anglický jazyk v Bratislave ? Chcem sa zdokonaliť tak nejaký osvedčený postup? Oplatí sa ísť na kurz? Knihy? filmy? CD-počúvať ? Fakt v poslednom čase si veľmi uvedomujem ako potrebná je znalosť jazyka.
osvedčený postup? komunikuj s ľuďmi po anglicky...vyhraď si nejaký čas v týždni, kedy budeš s niekym kecať aspoň hodinu len v tomto jazyku, podľa mňa najrýchlejšia cesta, ako sa zdokonaliť...
voľakde v bratiske (možno úplne zajebem teraz ale sa mi zdá že mi niekto vravel že v starej tržnici ale fakt neviem) máte vraj dáku krčmu (ok je to asi kaviareň ale pre mňa je všetko krčma) kde bývajú jazykové posedenia a rozprávaš sa tam s ľuďmi rôznymi jazykmi svetovými. tak to môže byť fajn
Zdravím mrknite niekto na tento program www.anglictina-bez-biflovania.sk/video-ukazka-vyuky-anglictiny Možno by to niekoho mohlo zaujímať, mne osobne sa to páči a dobrý spôsob je to ako sa zlepšiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
alkohol ti tiež pomôže rozviazať jazyk
tiež sú v ba nejaké stretká kde sa dá komunikovať po anglicky, len neviem ako sa to volalo už :/
Za peniaze: IH Bratislava, BC Bratislava, SIV Bratislava, talkin.eu....
Zadarmo: napr. engvid.com, » www.listen-to-english.com/index.php?cat=p...
To že ANJ treba už vieš. To ako sa ju ty dokážeš čo najrýchlejšie a najlepšie naučiť vieš iba ty.