Baví ma angličtina, čítam v nej všetky knihy a pozerám filmy s anglickým dabingom. Rozhodla som sa, že chcem maturovať z B2, ale moja aktuálna úroveň podľa testov je B1. Neviete mi nejako poradiť, ako alebo čím by som sa ešte zlepšila ?
@dreams155 akože som v najlepšej skupine u nás na škole, ale cítim sa slabšia oproti nim o dosť :/ a neviem ani na akej úrovni som.. učiteľka sa nás snaží ťahať na C1
Ahoj , ponúkam kompletne vypracované maturitné témy z ANGLICKÉHO a slovenského jazyka. Ak máš záujem, alebo poznáš niekoho, kto by takúto výpomoc potreboval, kľudne mi napíš MAIL
Na cene sa dá dohodnúť, pozri linky: » knihy.bazos.sk/inzerat/5698527... » knihy.bazos.sk/inzerat/5698632...
ahoj, ja používam tento program www.anglictina-bez-biflovania.sk/video-ukazka-vyuky-anglictiny je to aj pre začiatočníkov aj pre pokročilých určite. Nájdeš si tam to svoje len treba vyskúšať samozrejme najprv a potom sa rozhodnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Teda ja mam podľa testov B1 (alebo aspoň v máji som mala) a neviem čítať knihy po anglicky
ja som bola tak nejak podobne na tom ako ty, ale nechcela som to silit nejak
a teraz mám ž aj testy na B2/C1 a nemám tušenia ako to tá moje slovenglish dokáže ale tak ja mam apradnu pasivnu slovnu zasobu tak asik to....
Nejde ti AJ? Na akej úrovni si?
Na cene sa dá dohodnúť, pozri linky:
» knihy.bazos.sk/inzerat/5698527...
» knihy.bazos.sk/inzerat/5698632...