Takže mám problém že som na angline v skupine kde byť nechcem pretože sú tu chalani ktorý robia stále zle a z angličtiny nič nevedia. A som tam asi jediný kto vie po anglicky a najhoršie je že ani učiteľka nevie narozdiel od druhej skupiny kde je všetko
A ešte aj všetci kamaráti sú v druhej skupine a dá sa tam normálne učiť. a ešte v našej skupine sme 11 a v druhej 9 takže tak budem rád keď mi pomôžete.
Čo ti máme pomôcť? Azda ti do školy nepojdem vybavovať druhú skupinu do rici tu. Normalne máš problem ta iď za veducim že chceš byť preradený do druhej skupiny.... alebo pošli mamu do školy a ona to už isto vybaví.
Wtf a jak my mame vediet ako je to u vas na skole? To neni ziadnaatomova fyzika ani specialne smernice, zdvihni rit a opytaj sa tej druhej ako a ci mozes prestupit. Urcite ude vediet viac ako my tu O.o
Chcem sa podeliť o zážitok z učenia anglictiny Po niekoľkých desiatkach pokusov učiť sa z novej a novej knihy anglinu mám konečne tú "pravú". Je to kniha City language guide s USB video a audio nahrávkami, Konečne ma niečo zaujalo a už nie som začiatočníčka ale pokročilá. Nechcite vedieť, koľko penazí som predtým zbytočne vyhodila za rozličné knihy, ktoré sľubovali, že naučia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov