Čaute,potrebujem pomoc s výberom strednej.Chcel by som robiť programátora alebo niećo také len nie nejakého elektrikára,preto ma elektrotechnicka -,no zase sa tam učí programovať a tak tam nejaká anglina je.V angličtine som veľmi dobrý a chcel by som ísť
viac nádeje vidím v Bilingválnom.A keď nepôjdem na elektrotechnikú str. tk aspoň nebudem mať okuliare .
A neviete o nejakej dobrej bilingválke v PO alebo KE ,na východe . @1 ano ale zase chcel by som ísť na výšku niekde do zahraničia a sám popri škole sa až taj dobre anglinu nenaučim,si myslím
A to môžem normálne podať prihlášku ako na strednú?? Keby ma neprijali teraz po 8. ročníku tak skusím po 9 asi neviem
v PO je najlepsia elektrotechnicka inak ...
a ked chces informatiku dobra volba je matematicke gymnazium alebo gymnazium s informatickou triedou ...
co sa tyka anglictiny, da sa to samm naucit, alebo napriklad spytat sa rodicov ci niesu ochotni na kurzy ta prihlasit a potom samozrejme si ich pripadne z brigady sam budes platit ... a dobre je pre informatika komunikovat na forach v anglitine, googlit problemy a citat si ich riesenia po anglicky, pozerat big bang theory po anglicky smiley: a podobne,
@HeXiiy môj osobný názor je, že by si mal ísť na elektrotechnickú (my tu v PO máme najlepšiu) a určite začať chodiť na jazykovku alebo nejaký kurz angličtiny inak ja chcme ísť na bilingválne v PO tiež
@4 Big Bang Theory po ang pozrem aj tak ale asi pôjdem na Bilingvalne
OK uzatváram túto tému,Diki za reakcie,už som sa rozhodol aj keď viac ľudí bolo za elektrotechnickú pôjdem(ak ma príjmú) na bilingválne. I am rebel
Takze, co tak si dat peihlasku na obe a uvidis kde ta zoberu? Hovoris to akoby si uz bol na obe prijaty a nevies sa rozhodnut... PS: na bilingválny gympel ti je na prijímackach anglina tak na dve veci kedze prijimacky robis - talentovky z matematiky a zo slovenciny + niekde aj vseobecne studijne predpoklady... Za ten jeden rok 14 hod anglictiny do tyzdna ta tu anglinu naucia aj keby si vedel z nej dost malo ja som siel z osmicky na bilingval no nezobrali ma a trz sa chystam z deviny znovu
Choď na elektrotechnickú (som na el.priemyslovke), nebude z teba kocka kt. nebude vedieť v praxi nič urobiť, budeš mať nejaké zručnosti a znalosti a programovať ťa tam tiež naučia a celkovo budeš technicky zdarný Z anj som mal na základke za 1 stále (+olympiády) a tuto tak za 2 a dorozumiem sa vonku bez problémov (skúsenosti-hol., nem....) takže skôr vidím aj uplatnenie tam. Ak z nejakého dôvodu nedokončíš výšku tak z ele. si nájdeš prácu veľmi rýchlo, z bilingválu ťažšie keďže nebudeš konkrétne zameraný. Z tej školy nebudeš "nejaký elektirkár" budeš elektrotechnik-s výškou kľudne aj programátor a môžeš zarábať slušné peniaze Každý kope za svoje ja som na ele. priemyslovke a určite by som nešiel na gympel ani za nič, nie je to tu najľahšie ale viem, že niečo budem vedieť
Nechodím do Popradu ...ja som v Dubnici nad Váhom na SPŠ odbor elektrotechnika a sme rozdelený na výkonovú elektroniku (E-čko /najvyššia "liga" školy/ tam som ja) a automatizačnú el. (D-čkari) ...okrem tohto je tam aj strojárstvo (zameranie na graf. systémy), mechatronika a TIS (tech. informačné služby = baby) ...každopádne na akejkoľvek priemyslovke sa naučíš dosť aj keď to bude sem tam ťažké, už teraz to vnímam, na druhej strane pekné baby tam nechýbajú (ak sú tam odbory pre ne) a tiež je tam dosť srandy
budú, neboj aj tak to je len potešenie pre oči, aj keby nie, je málo pravdepodobne že by si chodil (a niečo viac) s babou zo školy alebo nebodaj z jednej triedy ...neboj sa na priemke bude prča a ešte sa aj naučíš dosť...jednoznačne nešpekuluj nad bilingválom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A neviete o nejakej dobrej bilingválke v PO alebo KE ,na východe .
@1 ano ale zase chcel by som ísť na výšku niekde do zahraničia a sám popri škole sa až taj dobre anglinu nenaučim,si myslím
A to môžem normálne podať prihlášku ako na strednú?? Keby ma neprijali teraz po 8. ročníku tak skusím po 9 asi neviem
a ked chces informatiku dobra volba je matematicke gymnazium alebo gymnazium s informatickou triedou ...
co sa tyka anglictiny, da sa to samm naucit, alebo napriklad spytat sa rodicov ci niesu ochotni na kurzy ta prihlasit a potom samozrejme si ich pripadne z brigady sam budes platit ... a dobre je pre informatika komunikovat na forach v anglitine, googlit problemy a citat si ich riesenia po anglicky, pozerat big bang theory po anglicky smiley: a podobne,
OK uzatváram túto tému,Diki za reakcie,už som sa rozhodol aj keď viac ľudí bolo za elektrotechnickú pôjdem(ak ma príjmú) na bilingválne. I am rebel
Gymnázium sv. Edity Steinovej Košice??
alebo
Katkin park 2??