Fanatsy čítam zriedka,ale myslím,že každá knniha má svoje čaro a nejaké tie svoje skryte vyznamy na ktoré človek možno pride až po tyždni,ked už ma knihu prečitanu...
kedze jedina kniha ktoru som precital je citanka 1. rocnika ZS tak sa ma to netyka ale inak myslim ze ked nieco citam nemam problem pochopit metafory..
keď ho zachytím, resp. keď mi napadne, že to môže byť nejaký skrytý význam, tak ho zachytím, ale väčšinou mi tieto súvislosti nedochádzajú... no čo už, nie som inteligentná :/
Načo skrývať niečo, otvorím si Guntera Lucksa a čítam skutočnosť.... Fantasy je krásna záležitosť, ale pri jej tvorbe si nemyslím, že pre autora je prioritné niečo z reality zaobaliť do revolúcie elfov, či niečo v podobnom príklade, skôr len vychádza z nej, inšpirovať sa obrazmi, prepájať ich tak, aby sa vymyslel taký príbeh, ktorý sa vyhne realite oblúkom... ale robiť zo Saurona Stalina, ako tu bolo spomenuté, to je už zrejme aj pre Tolkiena silné kaffé, nehovoriac o Sauronovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale za svrbenie ucha sa clovek hanbit nemusi ! Je to prirodzene.
Alethiometer má mnoho skrytých významov v 36 symboloch