Mám pozvať chalana, ktorý sa mi páči na kávu, cez Facebook? Nepoznáme sa veľmi dobre, ale vždy keď sa náhodou stretneme, tak prehodíme pár slov o tom ako sa máme atď. Problém je v tom, že som ho chcela pozvať radšej osobne, ako takto trápne cez net...Ale
Ak sa poznáte tak hej.
Ale to čo daktorí na FB robia, že neznámemu človeku píšu "Ahojky" alebo dávajú návrh na priateľstvo, tak to je podľa mňa totálna blbosť
@ nuž, ako ma berie, to zistím, až keď na to pôjdem priamo, a poviem mu, čo zamýšľam Priateľku nemá, býva v tom istom meste, chcem ho na vzťah, prípadne ak nie, tak aspoň vyspať by sa so mnou mohol Aj ja som to už analyzovala hádam z každého uhla, a dospela som k názoru, že treba niečo robiť
@himiko to som pochopil a preto sa na teba vztahuje prva cast mojho komentaru.
To co si napisala v @13 som pochopil uz z povodneho textu a nebolo mi treba to osobitne vysvetlovat.
@mia246 nie, ak nebude mať záujem, tak samozrejme z toho nič nebude. Ale niekedy sa to proste nevyvinie do vzťahu, ale ak by tam bola obojstranná príťažlivosť, tak prečo nie?? Ja na tom nič zlé nevidím. Samozrejme, to sa zistí na osobnom stretku, nebudem mu písať správy typu, že: "Hej ty! Poď jebať"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nevidím na tom nič ošementné.
yolo
Ale to čo daktorí na FB robia, že neznámemu človeku píšu "Ahojky" alebo dávajú návrh na priateľstvo, tak to je podľa mňa totálna blbosť
To co si napisala v @13 som pochopil uz z povodneho textu a nebolo mi treba to osobitne vysvetlovat.
to akoze seriously ?
máš asi chybu vo veku nie? 15 tam malo byť