beriem ATB, ale na príbalovom letáku nie je nič písané o alkohole.
Ja viem, mal som sa spýtať lekára, či môžem piť, ale vtedy ma ani nenapadlo, že sa dostanem do takej situácie, že nebude pre mňa jednoznačné, či môžem piť... tak sa
@schizoofrenik no.. videl som lieky, na ktorych bolo vyslovene pisane o alkohole.. na tychto neni nic.... tak podla mna z toho vyplyva, ze snad je nadej, ze tu domacu mozem otvorit moznoze aj skorej vyzdraviem
ja som raz pila na paralen a stalo sa len tolko ze som sa opila z deci vodky a bolo mi fajn zle.. tak jak chceš pi, ale rátaj s tým, že pravdepodobne zvládneš menej jak obvykle
antibiotiká by sa s alkoholom kombinovať nemali, ale ak to tam nie je doslova napísané, tak ti malé množstvo neuškodí. V prípade väčšieho množstva ti už škodí aj alkohol samotný.
@elemia vikend ma viac ako jeden den? nie som alkac... ale par piv denne alebo par poldeci si môžem hádam dať (myslim, za normalnych okolnosti, ked neberem antibiotika)... ved aj lekari vravia, ze v malych mnozstvach je to zdrave
@interrupcio no vikend vacsiny ludi zacina piatkovym vecerom a konci nedelnym vecerom
a par piv alebo par poldeci denne? zdrave je tak mozno jedno pivko a jedno poldeci a nie ze stiahnem sedemdecku za dva dni lebo som si v malych mnozstvach daval cely den paleneho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
P.S. Nehnevaj sa na mna, toto je otazka ktoru by som cakal od dakej alkoholickej trosky
@camilla kamília, dávaj si pozor na ústa
ty priznaj sa. ozaj si taky alkac alebo sa len snazis zaujat?
a par piv alebo par poldeci denne? zdrave je tak mozno jedno pivko a jedno poldeci a nie ze stiahnem sedemdecku za dva dni lebo som si v malych mnozstvach daval cely den paleneho
a ked uz nic ine, tak to ide dost do penazi
@camilla no fuj
» www.adcc.sk/...
a uvidis