Ahojte. Nájdu sa tu nejaké baby ktoré užívali túto antikoncepciu? ... Zaujímalo by ma aký máte na ňu názor?.... vyhovovala? alebo spôsobovala ťažkosti? .... zaujímajú ma všetky vaše názory.
Neviem na čo ti to je dobré. Prosím vás už mi niekto povedzte načo sa pýtate na účinky antikoncepcie???????,,
NA KAŽDÚ ŽENU POSOBÍ ANTIKONCEPCIA INAK!!!! Ja ti tu môžem napísať, že mi sadla dobre, že mám krásnu pleť, nádherné vlasy a tebe sa z nej môže vyhodiť celé telo, zmastnieť vlasy a ešte môžeš pribrať 30 kg.. prečítaj si všetky nežiadúce aj žiaduce účinky a sama uvidíš čo sa ti z nich objaví, nikto iný ti nič iné nepovie. Každá baba čo na toto odpovie má buď dobré alebo zlé skúsenosti, ale to neznamená, že ty budeš mať také isté
ja sa nepýtam na seba . chcela so vedieť všeobecne či majú na ňu viac pozitívny alebo negatívny názor.... je mi viac než jasne že sa toho držať nemôžem čo sa týka mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
NA KAŽDÚ ŽENU POSOBÍ ANTIKONCEPCIA INAK!!!! Ja ti tu môžem napísať, že mi sadla dobre, že mám krásnu pleť, nádherné vlasy a tebe sa z nej môže vyhodiť celé telo, zmastnieť vlasy a ešte môžeš pribrať 30 kg.. prečítaj si všetky nežiadúce aj žiaduce účinky a sama uvidíš čo sa ti z nich objaví, nikto iný ti nič iné nepovie. Každá baba čo na toto odpovie má buď dobré alebo zlé skúsenosti, ale to neznamená, že ty budeš mať také isté