Akou formou sa chránite pred neželaným tehotenstvom?
Hak? kondóm? počítanie plodných dní?
čo je podľa vás najspoľahlivejšie/ s čím máte najlepšie skúsenosti?
Ok, mám výčitky svedomia, že by som tu nechala sexu-negramotné decko, takže:
Pharmatex. Ak niečo neznášam viac ako sucho pred výplatou a hrášok v rizote, tak je to kondóm.
Všetky spomínané metódy majú svoje pre a proti, počítanie plodných dní, minimálne v puberte, mi príde ako veľké riziko a je to najmenej spoľahlivá metóda.
Najspoľahlivejšia je tuším podľa percent hormonálna antikoncepcia.
double kill - priateľka berie HAK a ešte väčšinou aj kondóm ... a má to aj iné výhody, lebo priateľka používa HAK aj kvôli iným veciam (cysty) ale s gumou je menej neporiadku....
rátanie dní je podľa mňa konina a prerušovaná súlož tiež
@vsakpredsajaa Pri správnom a načas užívaní HAK žena nemá ovuláciu, teda sa jej neuvoľňuje zrelé vajíčko. Pri správnom použití gumy môže aj tak prasknúť. Máš o tom bambilión vedeckých článkov, nie je tam síce veľký rozdiel, ale antika pri zodpovednom papkaní je najbezpečnejší spôsob ochrany
@demoniqangel Lenže žena nie je stroj ktorý funguje každý rovnako.
HAK sa nedá užiť úplne presne, na trhu máš viacero druhov antikoncepcii práve preto, že na každú ženu pôsobi inak a niektoré druhy dokonca nemusia mať na ženu takmer žiadny vplyv.
Proste guma je mechanická prekážka, ktorá síce môže prasknúť, ale je oficiálne uznaná za najbezpečnejšiu ochranu, aspoň tak nás to učili na sex. výchove.
Antikoncepcia zlyháva 2x častejšie ako guma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Spýtaj sa mačky svojho brata, ktorá je jeho bratranec. Tá bude vedieť odpovedať.
Pharmatex. Ak niečo neznášam viac ako sucho pred výplatou a hrášok v rizote, tak je to kondóm.
Všetky spomínané metódy majú svoje pre a proti, počítanie plodných dní, minimálne v puberte, mi príde ako veľké riziko a je to najmenej spoľahlivá metóda.
Najspoľahlivejšia je tuším podľa percent hormonálna antikoncepcia.
to ako pomaha?
rátanie dní je podľa mňa konina a prerušovaná súlož tiež
HAK sa nedá užiť úplne presne, na trhu máš viacero druhov antikoncepcii práve preto, že na každú ženu pôsobi inak a niektoré druhy dokonca nemusia mať na ženu takmer žiadny vplyv.
Proste guma je mechanická prekážka, ktorá síce môže prasknúť, ale je oficiálne uznaná za najbezpečnejšiu ochranu, aspoň tak nás to učili na sex. výchove.
Antikoncepcia zlyháva 2x častejšie ako guma