najlepšie bude ak sa opýtaš svojho lekára. A prečo sa bojíš prehĺtať? Veď aj jedlo prehltaš a ješ stále, každý deň, jesť sa nebojíš? Musíš to proste rpekonať
@flyinbirdie neviem, či to je dobré rozkúsať ak to má na povrchu nejakú vrstvu, ktorá by mala byť odolná voči HCl v žalúdku... ale neviem, možnosa to môže rozkúsať... ale nerobila som to... veď to je malá tabletka, medzi jedlom si ani nespomenieš, že ju prehĺtaš
(osobne by som sa to skôr snažil prekonať/(od)naučiť sa, skús ich "zajesť" jogurtom, ak ten nemáš problém prehĺtať, asi ich stále budeš cítiť, ale omnoho menej a nebudeš sa nimi musieť zaoberať, proste prehltneš (ako) jogurt)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
(osobne by som sa to skôr snažil prekonať/(od)naučiť sa, skús ich "zajesť" jogurtom, ak ten nemáš problém prehĺtať, asi ich stále budeš cítiť, ale omnoho menej a nebudeš sa nimi musieť zaoberať, proste prehltneš (ako) jogurt)