Zdravím, máte niekto skúsenosti s antikoncepciou v podobe náplastí? V minulosti som brala tabletky, no nerobili mi dobre, hoc mali najnižšie možné množstvo hormónov. Rozmýšľam, či by sa formou užívania nemohli vytatiť moje problémy. A aká je ich cena? Ď.
Občas som ich zabudla užiť, pár hodín hore dole. Bývalá som dosť podráždená. A nehorázne som z nich pribrala. Hlavne to každodenné užívanie mi dosť vadilo, že na to musím myslieť keď niekam idem a podobne. O Tom krúžku som už počula, ale vraj občas vypadne, toho sa trochu bojím.
@mielikki pokiaľ viem tak Boh povedal, že milujte sa a množte sa. Čiže sex ako taký je hriechom len mimo zväzku manželského. Čiže v manželstve môžeš mať kojtus aj bez účelu splodenia potomka.
Síce neviem aká je ich cena ale viem názov Evra tak sa môžeš opýtať uja guglika.Moja kamoska ich používa , a nemá žiadne problémy .
V skutočnosti je to individuálne , ak neskúsiš sama nebudeš vedieť ako budú na teba pôsobiť
@Trblietka urcite sa nuvaringu (kruzku) neboj. Ked vypadne budes to citit a vonku moze byt nejaky cas. Dokonca niektore pary ho pred sexom normalne vytiahnu a potom daju dnu. Naozaj by som siel asi do Nuvaringu skor nez do naplaste. Hlavne z dovodu sposobu absorbcie hormonov. A pokial neplanujes otehotniet najblizsie 2-3 roky nerozmyslala si nad Jaydess ? Zavedie sa na 3 roky a mas uplny klud nemusis sa bat pouzivania a nemusis na to ani mysliet . Ked tak pisni sukromnu spravu mozeme to prebrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Jedine, že to robíš pre to, aby si poslúchla manžela, to ti možno Boh odpustí
(Akože, ak by to bola veľmi namyslená mrcha, to by šlo, aby si zaistila, že bude naveky tá hlavná, ale nepreháňajme.)
sám som sa stým už zmieril
@3 » www.instagram.com/p/BftUmdXDAos/?...
a preto majú milión detí a odmietajú akékoľvek preventívne prostriedky proti ďalším deťom
V skutočnosti je to individuálne , ak neskúsiš sama nebudeš vedieť ako budú na teba pôsobiť
» www.magister.sk/produkt/detail/...