@suzanne11 máš objektívne poznatky z farmakológie alebo medicíny? ak nie, tak si odpusti námahu a nereaguj. stránky nejakých kokotných fanatikov nikoho nezaujímajú.
tym som sice reagovala viac na liečbu chemickymi liekmi a nie na očkovanie,
vieš ako dam ti tu alternativny zdroj hocijaky slov. , ang., rodičia čo pišu čo sa stalo ich detom po očkovaní , ty povieš že
konšpirační fanatici , v oficialnych zdrojoch sa toto ale nepíše, ked sa niekomu aj niečo vážne stane, oni to neuznaju , že to bolo z očkovania
@suzanne11 KAŽDÉ JEDNO SKURVENÉ LIEČIVO MÁ VEDĽAJŠIE ÚČINKY. to si zapamäj. btw mercola je chuj, ktorý by si zaslúžil obuškom po lebeni. s týmto na mňa nechoď. už viac nediskutujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1...
@ppfx radšej keby ich zaujímali reálne problémy v kapitalistickom zdravotníctve.. » www.blackblog.sk/zdravie-v-rukac...
» www.badatel.net/bolo-objavene-p...
Sučasne vakciny su pekne svinstvo, možu sa tu rehotat, kolko chcu, ked o tom nemaju nič naštudovane z roznych zdrojov.
Ja si zas myslim že z nedostatku relevantnych informacii niektori robia neinformované rozhodnutia.
no vidim že ty mas to štastie a nebol si ešte važne chory a teda si nezistil kde je pravda
tym som sice reagovala viac na liečbu chemickymi liekmi a nie na očkovanie,
vieš ako dam ti tu alternativny zdroj hocijaky slov. , ang., rodičia čo pišu čo sa stalo ich detom po očkovaní , ty povieš že
konšpirační fanatici , v oficialnych zdrojoch sa toto ale nepíše, ked sa niekomu aj niečo vážne stane, oni to neuznaju , že to bolo z očkovania
henten članok , čo som tu dala link, to je preklad od Mercolu:
» www.mercola.com/...
» en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Mer...
pravdepodobne budeš považovat aj Mercolu za konšpiračneho
fanatika, aj ked ma klasicke medicinske vzdelanie
tu máš diskusiu odbornikov - provax a antivax:
» video.aktualne.cz/dvtv/dvtv-viken...
a ty maš aky názor na antivax? či si ho ešte len tvoriš?
ja nehovorim že všetko očkovanie je uplne zle ale že može mat aj vedlajšie účinky...
ok rešpektujem že už nediskutuješ, ale pozri si ešte diskusiu,
tam neni mercola
hej viem však preto aj tie skurvené chemické liečivá už nejem
dakujem za videá , budem pozerat