@igorv Lebo je to normalne.
Niekto vytvoril nieco co chcem pouzivat, tak ma pravo na odmenu. O to skor ked vezmeme do uvahy kolko stoja v priemere mobilne aplikacie.
@igorv Jednoducho preto lebo ak je tá appka platená tak určite si nájdem takú istú ktora je zdarma, vždy sa nájde appka ktorá je zdarma treba len hladať. "Kto hladá ten nájde"
Aby ste v tom mali jasno, nie som vývojár, tiež používam väčšinou free apps, no keď budem mať stály príjem, 1€ za aplikáciu nie je tak veľa, hlavne keď stojí za to. zatiaľ som kúpil 2, ak narazím na lepšie platené ako free tak ich kúpim. (WindowsPhone) Viac by sa mi však páčila možnosť Donate namiesto Buy.
@13 ved na kupu appky alebo hry nepotrebujes staly prijem. Ak neratam sw: kotor, final fantasy, xzoom alebo ine hry, ktore sa aj na app store predavaju za tych 16€, vacsina hier a appiek nestoji viac ako 6€
nie, lebo nebudem platiť za niečo čo budem hrať tak par dni alebo tyždnov a potom ma to prestane baviť. .. radšej si ponadavam na vyskakujuce reklamy a zahrám sa zadarmo. peniaze miniem na iné veci
neplatim za nic si to zober tak ze budem platit za nejaku blbost ktoru budem pouzivat mozno tyzden ? ja som dost zaplatil za ten mobil a viac uz platit nehodlam ... a ono sa to vzdy nejako uzivy lebo vzdy sa najde dost ludi co platia takze ja platit nebudem ani nahodou a tak isto ani za hudbu ani za nic ... nemam na to peniaze a kedze sa to da zohnat aj zadarmo nebudem za to platit kebyze som co ja viem arabsky sejk tak v pohode platil by som za vestku hudbu co sa mi paci aj za hry ktore hram dlhsie aj za vsetko ale kedze som len obycajny chudak tak kym sa da nebudem platit nic a ked uz nebude dat tak nebudem ani nic stahovat a vzdam sa virtualneho sveta
a este aj net samozrejme platim a vsetko co s tym suvisi cize sa nikto nemoze cudovat ako ich ludia odrbavaju a hackuju/crackuju a podobne lebo obycajny ludia nemaju miliony na blbosti ... ja keby som bol nejaky svetoznamy spevak alebo co a mal by som uz nahrabane miliony tak by som sral na nejake predaje vsetko by som daval na net zadarmo a koncerty by som robil za symbolicke ceny len aby sa zaplatili organizatori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@ao Prečo?
@wowu Prečo?
Niekto vytvoril nieco co chcem pouzivat, tak ma pravo na odmenu. O to skor ked vezmeme do uvahy kolko stoja v priemere mobilne aplikacie.
@patuskoo
Vytvorili by ste aplikáciu zadarmo? Nechceli by ste mať aspoň minimálne ohodnotenie za prácu, ktorú ste počas vytvárania robili?
za par platim. z mobilu dokonca.
Ale rád by som platil a keď raz budem mať vlastnú kartu tak raz za čas si v pohode niečo zaplatím