Ahoj, ako nadpis hovorí, chcela by som sa spýtať na váš názor o tomto ,,tekutom zlate''. Počula som, že pomáha proti stárnutiu pleti, proti akné, ekzémom, že pokožku hydratuje, ale nepremasťuje aj napriek tomu, že je dosť mastný. Čo si o tom myslíte? SKús
@4 urcite kvalitny kokosovy olej, za studena lisovany, este aj volaku bio znacku keby ma , tak to je uplne super... napr v DM predavaju ten mozes aj na telo aj na vlasy dať.
@harper - O ňom som už rozmýšľala tiež, zbehnem niekedy do mesta sa po ňom poobzerať. Ako to výjde cenovo?
@belasek - počula som názory, že práve ten kokosový olej pokožku dobre poupchával, že ten argánový olej vcelku dobre hydratuje, pokožka po ňom ostane hebká na dotyk.
@8 väčšina ľudí hovorí, že kokosový olej neupcháva póry ale rozpúšťa v ňom nečistoty a tým sa dostávajú von.. ale je lepšie ak ním masíruješ pleť a potom opláchneš... a podľa mňa je kokosový lepší, má viac využití a veľa ľudom pomohol aj pri akné
@lucc13 mne upchal aj kokosak.. kokosak, arganovy, avokadovy aj jojobovy a neupchal mi sipkovy, hroznovy a broskynovy, tak tie teraz tocim stale dokola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
obsahuje zaujímavé zložky
» sk.wikipedia.org/wiki/Arganový_...
ale ked citam, ze je taky drahy, tak fú
mam svój kokosaak radsej
@belasek - počula som názory, že práve ten kokosový olej pokožku dobre poupchával, že ten argánový olej vcelku dobre hydratuje, pokožka po ňom ostane hebká na dotyk.