Pred 2 rokmi som spadla na hádzanej.Odvtedy ma bolí kolen rtopéd ma chce poslať na artroskopiu kolena.Neviem či tam mám isť,či sa to zlepší.Máte nejaké skúsenosti?
Ja mám veľmi, absolvovala som to až dvakrát Pohode celkom, prežiť sa to dá určite po prvej operácií kolena som už večer behala s barlami skoro nič ma nebolelo, po druhej operáciíí to bolo trošku horšie ale prežila som Bola som operovaná v super nemocnici kde sa o mňa všetci starali ..
Určite ak ti bolesť neustupuje, tak tvoj ortopéd má určite pravdu, podstúp to.
Mňa teraz kolená vôbec nebolia...keď máš nejaké otázky kludne sa spýtaj..
Operácia ja ani neviem záleží či keď ti to pozrú či tam nebudeš mať ešte niečo čo sa rozhodnú spraviť hneď v ten okamih..ale tak nie dlho..hodinu, dve ako u koho a samozrejme čo robia v kolene...
...ako dlho..väčšinou to robia tak že prídeš v jeden deň., na druhú deň ťa zoperujú, a na tretí ťa pustia domov..
...mňa uspali..(celková pohodička )
...no neviem ja by som sa v NR operovať nedala, sítce mám ortopéda v NR alebo pôsobí aj v Topoľčanoch a tam ma operoval...ak sa dá choď tam ako do NR
...ani nie po týždni som už behala bez barlí možno aj skôr, keby toto číta môj lekár nebol by dva krát nadšený
....fúha to ti neviem povedať, kedže nešportujem neviem..po operácí berieš rehabilitácie...artroskopia je malá operácia myslím že dlho to nebude...zavisí od teba ako budeš poctivo brať rehabilitácie a tak...
....ja ? nijako..mňa jedného dňa začalo boleť...po 3 rokoch ma počkala operácia..( sítce je pravda že som asi 2 roky tancovala ) ale tak no neviem...a potom prišlo aj druhé koleno a počkalo ma to isté..
No praveze ked si to nechas zoperovat, tak mozes konecne hrat sporty normalne Mna hned po operacii pustili ist s tym lezat domov (dokopy som tam bol asi 4 hodiny).
Ale je to neporovnatelne lepsie s tym, ked som sa rok a pol s tym kolenom akurat trapil. To koleno sa ti len zlepsi a artroskopiu robia v kompletnej narkoze, takze sa nemas coho bat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Určite ak ti bolesť neustupuje, tak tvoj ortopéd má určite pravdu, podstúp to.
Mňa teraz kolená vôbec nebolia...keď máš nejaké otázky kludne sa spýtaj..
Určite choď, veď možno ti to pomôže, keby som neišiel ja tak by som sa dnes nemohol venovať cyklistike
koľko trvala operácia?
ako dlho si ťa nechali v nemocnici?
umrtvili ti koleno,alebo ťa uspali?
mala by som ísť nato do nitry,ty si kde bola?
...ako dlho..väčšinou to robia tak že prídeš v jeden deň., na druhú deň ťa zoperujú, a na tretí ťa pustia domov..
...mňa uspali..(celková pohodička )
...no neviem ja by som sa v NR operovať nedala, sítce mám ortopéda v NR alebo pôsobí aj v Topoľčanoch a tam ma operoval...ak sa dá choď tam ako do NR
...
ako dlho trvalo kym si začla normalne fungovať s tou nohou?
mala by som sa po tej operacii obmädzovať v športe?
a ako si si ty zranila koleno?
...ani nie po týždni som už behala bez barlí možno aj skôr, keby toto číta môj lekár nebol by dva krát nadšený
....fúha to ti neviem povedať, kedže nešportujem neviem..po operácí berieš rehabilitácie...artroskopia je malá operácia myslím že dlho to nebude...zavisí od teba ako budeš poctivo brať rehabilitácie a tak...
....ja ? nijako..mňa jedného dňa začalo boleť...po 3 rokoch ma počkala operácia..( sítce je pravda že som asi 2 roky tancovala ) ale tak no neviem...a potom prišlo aj druhé koleno a počkalo ma to isté..
a teraz som v pohode, radšej si zaklopem
tak ja som už s hádzanou skončila,ale chodím 2x do týždna na zumbu a 2x na plávanie...
keby ma objedná,tak na rad prídem niekedy v máji a do leta by som chcela byť ok.
...to dáš prosím ťa do leta určite si fit..neboj sa po týždn začneš normálne behať
Ale je to neporovnatelne lepsie s tym, ked som sa rok a pol s tym kolenom akurat trapil. To koleno sa ti len zlepsi a artroskopiu robia v kompletnej narkoze, takze sa nemas coho bat
momentálne ešte užívam condrosulf,ale nezaberá...myslím,že pôjdem na artroskopiu,ale trochu sa bojím..