neviem čo to je ale mám 16 rokov a nedá sa mi zhlboka nadýchnuť taký plný nádych už asi 4 deň .. mam taký pocit úzkosti nemáte nejake rady ako sa toho zbavit alebo co pomaha na ukludnenie ? podari sa mi tento nadych asi po pol minute ak nie minute .. a v
neboj nic bude to nieco mat so psychikou alebo ked cvicis, tak si pretazil svalstvo na chrbtici alebo hrudniku, ak to bude problem s tym svalstvom tak doktor ti predpise myorelaxnacia, aby ti tie svaly sa uvolnili
a ak to bude nieco so psychikou, tak je velmi dolezite sa na to NEsustredit, lebo cim viac sa na to zameriavas, tak tym to bude horsie
ja som mal ten isty problem ako ty, robili mi ortopedicke vysetrenia, rtg, interne, krv brali, bol som u krcnej velmi vela vysetreni, pluca mam uplne vporiadku a povedali mi, ze som zdravy ako ryba, dali mi myorelaxancia ale nepomohli mi
kedsom sa nemohla nadychnut, sla som na pplucne oddelenie, vysetrili ma, zistili ze nemozem dychat kvoli alergiam, dali par sprejov a o tyzden som bola fit. nebohovorim, ze to bolo najlepsie riesenie... len hovorim ze kamo, musi to mat nejaky dovod, tak najprv zisti aky dovod to je
No ja mam ten istý problém už odmalička. Je to strašne otravne áe naucila som sa to väčšinou ,,vyzývať,,. No a ano bola som u vsemoznych plucnych a dokonca raz som sa dusila tak aj v nemocnici a čo mi zistili. Takže môže to byt nábeh na astmu ale keď tak alergickú takže ma poslali na ortopediu koli chrbtu a alergologiu. Na ortopedii ma hneď poslali cvičiť a tým že mam krivú chrbticu a že to asi aj koli tomu. No a na alergologii mi zistili všeličo možné, dali mi lieky a spreje. Speje síce po dohode s mamou odbornickou nepouzivam ale liek na alergiu každý večer poctivo. Ale aj tak musim povedať že sa mi to občas stáva stále takže toľko. Každopádne chod ku doktorovi ale dať si ventolin a podobné je podľa mňa to najposlednejsie pretože to je už na akútne stavy a tie veru vyzeraju inak
astma to nie je
možno trpíš panikami úzkosti...
alebo máš alergiu, i keď v tomto ročnom období sotva
alebo si chorý...
choď doktorovi, ok? toto nie je lekárske fórum, kde napíšeš symptómy a dostaneš diagnózu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Pri astme sa ti ťažšie dýcha a vydáva to nádherné zvuky :3
a ak to bude nieco so psychikou, tak je velmi dolezite sa na to NEsustredit, lebo cim viac sa na to zameriavas, tak tym to bude horsie
ja som mal ten isty problem ako ty, robili mi ortopedicke vysetrenia, rtg, interne, krv brali, bol som u krcnej velmi vela vysetreni, pluca mam uplne vporiadku a povedali mi, ze som zdravy ako ryba, dali mi myorelaxancia ale nepomohli mi
tak som isiel do sauny a problemy zmizli
možno trpíš panikami úzkosti...
alebo máš alergiu, i keď v tomto ročnom období sotva
alebo si chorý...
choď doktorovi, ok? toto nie je lekárske fórum, kde napíšeš symptómy a dostaneš diagnózu