@biancadetolle - blbosť to určite nie je, spoznala som tam úžasných ľudí práve preto, že to je menšia komunita a okrem kopy známych som si tam našla aj priateľa.
je to fakt super vec, ja mam TLT (total login time) viac nez 38 dni tusim, cize kedysi som na tom zavislacila poriadne. vravim, ak chces nieco vediet, tak TS
keď som bola menšia, chodila som tam.. ale tuším tam už registrovaná nie som (bola som len amazonka, pokiaľ viem) ...ale bolo to super, vtedy ma to fakt bavilo a chvála bohu som nemala doma internet, to by ma od toho nikto nedostal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Bol to kedysi najnavsetevovanejsi CHAT NA SLOVENSKU pokec nebol , nebol ani chatik ani nic bol len atlantis
Inac kamosova praca jeho portal , jeho firma .. www.atlantis.sk
Vraj je to niečo nové a je to virtuálny chat. Čo som pozerala sú tam otroci, občania, šľachta,čarodejníci, kňažky a pod
Dokonca si tam môžeš zalietať a takéto blbosti.
Ale to nič neznamená na tom, že sa mi to páči, ale neviem sa tam vysomáriť.
@tomas ,ale tie blbostíky s tým lietaním atd by boli dobré aj na birdzi... bola by väčšia sranda.
dobreeeeeeee smejem sa na atlantis som zacal chodit ked som mal 13 a prestal uf nekomentujem kedy a preco
sila svami poseidon vas znici!
Miško prečo si prestal?
a atlantis si este spominam ako sa upratoval to bolo kablov! mozno este najdem fotky
takto vyzera/l naposledy ked som ho videl cca rok 2000 teraz uz neviem mozno uz je v serverovni
je to fakt super vec, ja mam TLT (total login time) viac nez 38 dni tusim, cize kedysi som na tom zavislacila poriadne. vravim, ak chces nieco vediet, tak TS
A ako presne si tam mozem zalietat?