ahoj, tak ja uz mam svoje skusenosti ako aupairka za sebou.. sice som s rodinkou vydrzala len mesiac, ale uplne mi to stacilo.. potom som si nasla v anglicku inu pracu,ktoru robim doteraz, a vyhovuje mi.. tu rodinku som si nasla cez agenturu student agency, a trvalo dost dlhsi cas kym sa mi ozvali, cize si myslim, ze ked planujes ist na leto a este k tomu len na 3 mesiace, tak by si mala prihlasku vyplnit ovela skor aby mali dost casu niekoho najst, lebo rodiny skor preferuju niekoho kto s nimi moze ostat dlhsi cas a nemusia si po nejakom case hladat niekoho druheho.. no ale nikdy nevies, mozno sa ti bude pacit, a ostanes dlhsie ako tri mesiace ako mas v plane, ja som planovala ostat rok, no jednoducho som to s tymi detmi nevydrzala, bolo toho na mna az prilis vela, boli tri, a v tom veku, ze chceli vyskusat vsetko a byt vsade, a problem bol ze ich nezvladali ani ich rodicia, tak sa mi ani necudovali ked som z tadial odisla, aj ked im bolo luto, ze som to dlhsie nevydrzala snad ty budes mat viac stastia
cooo...no dufam ze to nejako zvladnem ja tam mozem ist len na tri mesiace koli skole..a zachvilu maturity a idem hlavne koli angline. idem tiez cez student agency a akurat som vyplnala prihlasku...ja by som teda brala iba jedno deco. nevies aky vek tam mam dat priblizne, lebo vobec neviem ci take starsie alebo este nejake malickee..?dakujem inak
ahoj..ak by som mohol trosku poradit slecne konvalinke,tak si myslim nech sa nezameriava len na AU-PAIR..su tu aj ine moznosti prace,kde nemusis az tak ovladat jazyk a zarobis similar money..zdravim vsetkych z blackburnu!a tebe slecna,rooooozmysli si to!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
divneee